EpShark

Francie: Muslimská mládež útočí na policejní stanici a křičí Allahu Akbar

4. 7. 2019



Skupina 15 mladých muslimů zaútočila na policejní stanici v severní Francii s projektily, zatímco křičela „Allahu Akbar“, píše Le Figaro.

Útok, ke kterému došlo minulý pátek ve 2 ráno, se zaměřil na policejní stanici Val-de-Reuil-Louviers v departementu Eure.

Gang mladistvých v kapucích hodil do budovy ohňostroje a jiné předměty, včetně dlažebních kamenů, zatímco jeho členové zasypali policisty urážkami a pokoušeli se vtrhnout dovnitř. Během útoku členové gangu křičeli na policisty, že jsou to „zkurvení Francouzi“, zatímco vyhrožovali, že „přijdeme si pro vás a spálíme vás!“

CCTV záběry ukazují, že policisté jsou nuceni nasadit štíty proti vzbouřencům a slzný plyn, aby se bránili, než požádají o zálohy ředitelství ministerstva veřejné bezpečnosti (DDSP) a brigádu proti kriminalitě (BAC).

Celý útok trval asi 30 minut, během nichž mladí lidé opakovaně křičeli „Allahu Akbar“, což znamená „bůh je velký“ v arabštině.

Po skončení útoku bylo na scéně nalezeno 115 různých projektilů.

Policejní unie Aliance Policie Nationale popsala útok jako „neslýchané násilí“ a konstatovala, že v loňském roce se na cílovou stanici také zaměřili útočníci a stanice má také nedostatečný počet zaměstnanců.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Nasrat
4. 7. 2019 21:20

F.Ifejda napsal: Pitomý francouz (který volí Macrona),zarytý skopčák (který volí Merkelovou),nehrdý Albion (který volí Sidiqa Khana).....Západní Evropa je ztracena,V4 musí sestavit a vycvičit protiimigrační rychloúdernou armádu,samozřejmě první ke zdi musí jít 5.kolona!

Naprostý souhlas pane ?
Nasrat
4. 7. 2019 21:19
Střílet muslimský zmrdy... armáda, policie, veškeré silové složky musí dostat povolení likvidovat parazity!!!!!!!
F.Ifejda
4. 7. 2019 18:39
Pitomý francouz (který volí Macrona),zarytý skopčák (který volí Merkelovou),nehrdý Albion (který volí Sidiqa Khana).....Západní Evropa je ztracena,V4 musí sestavit a vycvičit protiimigrační rychloúdernou armádu,samozřejmě první ke zdi musí jít 5.kolona!
Jozef Toporcer
4. 7. 2019 16:52

Boris napsal: je jedno ľahké riešenie , použiť plnú muníciu . Aj tak sa už občianskej vojne ak si chcú zachrániť Francúzko nevyhnú

Plne súhlasím a slnieckarov treba zrušiť tak ako moslimakov oboje do Európy nepatria.
Boris
4. 7. 2019 16:22
je jedno ľahké riešenie , použiť plnú muníciu . Aj tak sa už občianskej vojne ak si chcú zachrániť Francúzko nevyhnú

Vložit komentář: