EpShark

Už se nám jen smějí

14. 5. 2024



EVA HRINDOVÁ

Smějí se, až se zas břicho popadají? Kdo? No přece celý Východ a směje se nám. Tomu hrdému a vyspělému Západu…

Je to největší potupa, když už se vás nikdo nebojí a jen se vám směje. Dnes jsem viděla nějaké ruské video, kde si dělají legraci z těch genderových věcí a parodují olympiádu – na stupních vítězů stojí fousatý muž s prsama, obézní cosi a dvojice růžových homosexuálů. Mají z nás legraci.

Nemůžeme se jim divit. Vždyť je to směšné i nám. Přehnaná korektnost, důraz na lidská práva, která ve skutečnosti lidem práva berou. Ta neuvěřitelná idiocie, která likviduje průmysl. Politici, kteří nejsou státníky a jsou to jen jakési loutky bez páteře a mozku. Jako společnost musíme opravdu vyvolávat jen smích. Pracujeme na vlastním zničení už dlouho. A nemyslete si, máme na tom také svou vinu. Neumíme se chovat efektivně, nechceme se poučit z vlastních chyb, naše ega jsou silnější než rozum.

A tak se nám smějí. Nejen východní politici, ale i jejich občanům sloužíme jako odstrašující příklad. Raději udrží u moci diktátory, raději si trochu omezí svobody, jen když nebudou muset žít v “západním” modelu.

My jsme měli za “vyspělým Západem” trochu zpoždění. Ale současná vláda a politici pětikoalice ten “progresivní” Západ už dobíhají. Rostoucí chudoba, omezování svobody slova, rostoucí kriminalita kvůli podpoře migrace, zavádění genderových nesmyslů. Chtěli jsme na Západ, tak už tam jsme. Slabí, směšní a ponížení…

evahrindova.cz

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: