EpShark

Belgie: na řidiče kamionu zaútočil gang afrických migrantů mačetami

28. 11. 2019



Gang nejméně dvanácti migrantů zaútočil na řidiče kamionu mačetami, kopími a kovovými tyčemi, když spal na parkovišti dálnice E40 v belgickém Walshoutemu.

Rumunský řidič kamionu řekl policii, že spal uvnitř svého vozidla zaparkovaného na zastávce podél dálnice E40, když byl probuzen „šustícími“ zvuky vycházejícími z přívěsu. Poté, co vyšel ven, aby zjistil, co se děje, tucet afrických migrantů ho donutilo uprchnout zpět do svého vozu poté, co ho napadli zbraněmi, píší belgické noviny SCEPTR.

"Zaútočili na něj kopími, tyčemi a mačetami," řekla policie.

Přes násilnou povahu situace mohla policie poslat pouze jednu hlídkovou jednotku kvůli nedostatku dostupného personálu. V době, kdy dorazili na místo činu, nebylo nikde vidět gang migrantů.

"K dispozici byla pouze jedna hlídka. Důsledek rozpočtových škrtů,“ uvedl mluvčí policejní unie. 

"Naši kolegové - podle brožury - vlastně museli čekat na posily, které musely přijít z Anderlechtu, asi 65 kilometrů odtud." Ale protože jsme nemohli nechat řidiče nadále obtěžovat gangstery, jedna hlídka šla na místo. “

„Nedostatek personálu pro silniční policii dosáhl hodnoty 50 procent. Skutečně se obáváme, že musí nejprve dojít k úmrtí, než budou agenti posíleni při řešení tohoto nebezpečného jevu. Počet incidentů již nelze spočítat. Rovněž se stávají stále násilnějšími,“ uvedl v reakci na situaci zástupce policejní unie VSOA.

Evropští řidiči kamionů se stále více stávají oběťmi agresivních migrantů. Minulý týden žadatelé o azyl  ve Francii stříleli na belgického řidiče kamionů  poté, co strávil noc na dálniční zastávce. Naštěstí nebyl řidič kamionu při střelbě zraněn.

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Jožka Trčka
30. 11. 2019 17:09

F.Ifejda napsal: Pakáž afro-arabo-islamácká! Ovšem první verbež jsou politici (5.kolona),kteří to kryjí,obhajují,dokonce perzekují ty,kdo chtějí tu islamáckou pakáž likvidovat.První musí na kandelábry právě ta 5.kolona!

Sú tu šmejdi bez logického myšlení nikdo je tu nechce jediné MERKLOVA . Tak ať si je vezme dóm
Franta z hodonina
30. 11. 2019 16:44

GHOSTRIDER napsal: Přesně tak, měli migranty potopit hned na moři a nakrmit žraloky. Teď nás ta černá pakáž bude postupně násilně likvidovat. Absolutně nechápu politiky celé Evropy, že se nesjednotí armády a tu špínu zlodějů nezlikviduji. Politici mají prachy za migranty a nechají ohrožovat naše rodiny. Je mi z toho na blití. Na Turky mají kecy, když proti sráčům bojují. Hrozně Mega velká debilita. Pak když někdo napíše negr nebo zasraný černý migrant, tak ho tahají po soudech. Fakt hnus od těch debilů evropské unie, debilní Merklové a jiných sráčů politiků. Hnus hnus hnus

Souhlasím s tím ,zavsivime si Evropu,budu nám znásilňovat ženy a vraždit postavit ke zdi a postrilet
Franta z hodonina
30. 11. 2019 14:13
Merklova nebo jak se mění je ,ať sy je nastěhuje k sobě dom Amize je krmit ze svého platu(naše daně)
Franta z hodonina
30. 11. 2019 14:04

Janči napsal: V belgii není problém,,, zaparkujes keď už fakt nemáš kde na zákaze v slepej uličke a do 2 hod je tam policia a pritom nemajú hliadky na riešenie problému z čvargou... Viva Brusel.

Kdo jim chce pomoct ať jim to posle dom my je tu nechceme oni tu nemají co dělat .oni mají jiné myšlení (mentalitu) je to banda darmozrutu
František
30. 11. 2019 9:11
Jo jo a bude to zhorší, začíná zima na zahrádkách nic neroste.začnu vykrádat a radovat abisi nacpali návrhy.vydim to ve Francii, sedí u obchodu a číhají na kořist.je to banda ničeho se nebojí proto že je Ješté chrání.
Janči
30. 11. 2019 0:04

Leo napsal: Ano někde policie jezdí po parkovištích a hlídá(Itálie Francie Německo Španělsko) a jsou země kde nevidíš policii celý den, ale jak blbě zaparkuješ tak za 20.minut jsou u tebe a 100€ není problém. Imigranti pak z toho těží a Maj větší práva jak kamioňák

V belgii není problém,,, zaparkujes keď už fakt nemáš kde na zákaze v slepej uličke a do 2 hod je tam policia a pritom nemajú hliadky na riešenie problému z čvargou... Viva Brusel.
Kiki
29. 11. 2019 21:24

Ioannis napsal: Plynové lázně

, ?
František
29. 11. 2019 19:27

Švéd napsal: A až některému řidiči rupnou nervy a některého sejme tak znej udělají odstrašující případ.To je ta spravedlnost přitom si ta verbeš nic jiného nezaslouží.

Ne řidiče zavřou a obviní za rasizmus
Ioannis
29. 11. 2019 19:05

Jan napsal: Evropa by se mela vycistit od vsech negru, hned by evropa byla hezci a bezpecnejsi. Bylo by treba zapalit pece.

Plynové lázně
GHOSTRIDER
29. 11. 2019 19:04

Jan napsal: Evropa by se mela vycistit od vsech negru, hned by evropa byla hezci a bezpecnejsi. Bylo by treba zapalit pece.

Přesně tak, měli migranty potopit hned na moři a nakrmit žraloky. Teď nás ta černá pakáž bude postupně násilně likvidovat. Absolutně nechápu politiky celé Evropy, že se nesjednotí armády a tu špínu zlodějů nezlikviduji. Politici mají prachy za migranty a nechají ohrožovat naše rodiny. Je mi z toho na blití. Na Turky mají kecy, když proti sráčům bojují. Hrozně Mega velká debilita. Pak když někdo napíše negr nebo zasraný černý migrant, tak ho tahají po soudech. Fakt hnus od těch debilů evropské unie, debilní Merklové a jiných sráčů politiků. Hnus hnus hnus
Leo
29. 11. 2019 17:07

Dan napsal: Za chvilku nebude co jíst. Nikdo jezdit nebude. Není se čemu divit.

Ano někde policie jezdí po parkovištích a hlídá(Itálie Francie Německo Španělsko) a jsou země kde nevidíš policii celý den, ale jak blbě zaparkuješ tak za 20.minut jsou u tebe a 100€ není problém. Imigranti pak z toho těží a Maj větší práva jak kamioňák
Jozin
29. 11. 2019 13:15

Jozin napsal: Ježdík do Anglie kamionem x let.řídící SK.B.by se na to téma neměli vůbec vyjadřovat.co názor to blud.situace je taková ze už od Aachen není kde bezpečné zaparkovat.řešíme to různé.pauzy dělat musíme na to se nějaký předpis nepta.otacime se třeba na benzinky do protisměru. Někteří se snaží nacouvat vratama třeba k lampě ATP.policie neexistuje.nikdo vas nebrání nechrání jak by to melo byt když platime daně. Situace už je neúnosná a na brexit se Těšín jak malej kluk tonuz tam určité nebudu jezdit

Jmenovitě belgická policie to je výsměch všem normálním lidem.nikdo z nás je tam nepasuje.jak píšou odborníci tady.černý vám tam vylezou střechou během tankování třeba.v poledne.žádný problém pro ne.
Jozin
29. 11. 2019 13:11
Ježdík do Anglie kamionem x let.řídící SK.B.by se na to téma neměli vůbec vyjadřovat.co názor to blud.situace je taková ze už od Aachen není kde bezpečné zaparkovat.řešíme to různé.pauzy dělat musíme na to se nějaký předpis nepta.otacime se třeba na benzinky do protisměru. Někteří se snaží nacouvat vratama třeba k lampě ATP.policie neexistuje.nikdo vas nebrání nechrání jak by to melo byt když platime daně. Situace už je neúnosná a na brexit se Těšín jak malej kluk tonuz tam určité nebudu jezdit
Wer
29. 11. 2019 10:03

Miroslav Jeřábek napsal: Pece?chcete péct buchty?

Každej kdo vyznává ten hnůj zvaný Unie je nemocný a patri do Bohnicíc.
Miroslav Jeřábek
28. 11. 2019 23:17

Houf Josef napsal: Souhlasím

Pece?chcete péct buchty?
Luba
28. 11. 2019 22:59
Co chtěli unie natahat tyto migranty tak jsou takové výsledky a bude hůř. Můžeme poděkovat p.Merkelove co sem pustila.
Pouhá lež!
28. 11. 2019 22:41
Tak oni nemají policisty?!? Hlavně že otravují řidiče kamionů, aby přeparkovali. (Stály jsem na místě pro kamiony) Kvůli nějakému blbému fotbalu, aby měli kde zaparkovat na pumpě autobusy!!! Na to 10 aut mají?! To už si znáš jen a jen děláte prdel!!!
Houf Josef
28. 11. 2019 22:03

Jan napsal: Evropa by se mela vycistit od vsech negru, hned by evropa byla hezci a bezpecnejsi. Bylo by treba zapalit pece.

Souhlasím
Švéd
28. 11. 2019 22:00
A až některému řidiči rupnou nervy a některého sejme tak znej udělají odstrašující případ.To je ta spravedlnost přitom si ta verbeš nic jiného nezaslouží.
Jan
28. 11. 2019 21:11
Evropa by se mela vycistit od vsech negru, hned by evropa byla hezci a bezpecnejsi. Bylo by treba zapalit pece.
Dan
28. 11. 2019 10:54
Za chvilku nebude co jíst. Nikdo jezdit nebude. Není se čemu divit.
F.Ifejda
28. 11. 2019 10:26
Pakáž afro-arabo-islamácká! Ovšem první verbež jsou politici (5.kolona),kteří to kryjí,obhajují,dokonce perzekují ty,kdo chtějí tu islamáckou pakáž likvidovat.První musí na kandelábry právě ta 5.kolona!

Vložit komentář: