EpShark

Finští Odinovi vojáci oznamují lov na násilníky a pedofily

4. 3. 2019



Smiley face

Finská policie vyšetřuje video, které bylo nedávno zveřejněno na sociálních médiích skupinou "Odinovi vojáci", která v něm oznámila "lov" na násilníky a pedofily.

Video, které má titulky v angličtině a v arabštině a od té doby bylo vymazáno z Facebooku a Vimeo, ukazuje skupinu maskovaných mužů, vyzbrojených obušky a řetězy jak pochodují uprostřed zimní tmy a je to doprovázené heavy-metalovou hudbou.

Jeden z nich, který působí jako mluvčí, oznamuje, že "Pedofilní lovecká sezóna byla otevřena!"

Mluvčí poukazuje na to, že jejich cílem jsou "sexuální turisté, kteří napadli naši zemi" a "loví naše děti". A vysvětluje, že Odinovi vojáci se chystají vzít si spravedlnost do vlastních rukou, protože "úřady a politici nedělají nic".

Odinovi vojáci také tvrdí, že polovina sexuálních útoků na malé dívky pochází od Arabů. Skupina však zdůrazňuje, že lov je otevřený i pro "domácí pedofily a násilníky všech barev".

"Zaručujeme vám, že setkání s námi bude nezapomenutelné. A hej, nebojte se, nebudeme volat policii," tvrdí.

Videozáznam je odpovědí na případy sexuálního zneužívání nezletilých, kteří se stali v Oulu a Helsinkách skupinou cizinců, kteří byli zatčeni policií.

Národní policejní rada požádala helsinské policejní oddělení, aby posoudilo, zda se jedná o zločin z nenávisti vůči etnickým skupinám, a určit, jaká preventivní a jiná opatření by měla být přijata ohledně tohoto videa.

Policejní rada k tomu říká; "Na podezření ze zločinů není možné reagovat závažnými trestnými činy". A "Reakce na sexuální trestné činy s násilnými zločiny nepomáhá při ochraně lidského života a zdraví a nepřispívá k veřejné bezpečnosti".

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: