EpShark

Nevhodné chování muslimů k ženám je cena, kterou se oplatí zaplatit za diverzitu

21. 2. 2019



Během televizní debaty v Rakousku feministická politička uvedla, že nevhodné chování muslimských přistěhovalců k ženám a nerespektování rovnosti žen je cena, kterou stojí za to zaplatit, pokud díky tomu bude společnost rozmanitá.

Šokující věty vyšly z úst bývalé předsedkyně rakouského Nejvyššího soudu a kandidátky na prezidenta Irmgard Grissové.

"Pokud on (uprchlík / migrant) nebude uznávat naše hodnoty, pokud jde o nerozpoznání rovnosti žen ... Myslím, že se s tím musíme naučit žít," řekla Grissová.

Dokud migrant "není zloděj nebo nikoho nezabíjí nebo neobchoduje s drogami", podle Grissové by měl být přijat do společnosti, i když vůbec nerespektuje práva žen.

"Budeme se s tím muset naučit žít," řekla.

Když se Henryk Broder, komentátor, se kterým diskutovala Grissová, zeptal: "Budeme se s tím muset naučit žítMožná ne jeho dcera!" Odpověděla Grissová odmítavým tónem:  "Pfft, může se bránit."

"Zdá se, že Grissová je ochotná akceptovat trochu obtěžování a znásilňování ze strany migrantů, pokud nejsou zatčeni za krádež nebo vraždu nebo něco takového," komentoval vídeňský blog Gates.

Tyto skandální vyjádření jsou dalším příkladem toho, jak levicové aktivistky, které vyjadřují podporu k #MeToo a k právům žen při každé dostupné příležitosti jsou najednou ochotny popřít svoje zásady při konfrontaci s islámem, nejvíce patriarchálním a ženy-utlačujícím systémem víry na zemi.

Komentáře Grissové jsou obzvláště hrubé vzhledem k nedávným událostem v Rakousku, kde bílé rakouské ženy začali nosit na některých místech islámské šátky, aby zabránily sexuálnímu obtěžování ze strany muslimských mužů.

Během vystoupení v jiném pořadu doktor a bývalý poslanec Marcus Franz uvedl, že bílým dívkám ve Vídni bylo nařízeno jejich otci, aby začali nosit hidžáby a burky, "takže nebudou vnímané jako Rakušanky".

Dodal, že dívky se "setkávají s nepříjemnou agresí a postoji a dívky a ženy se prostě bojí."

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Majo
25. 2. 2020 21:21

Danka Blokovaná napsal: Společnost, která ustupuje islámu a podřizuje se mu, je odsouzená k zániku! Islamizaci zastaví jen síla, kterou liberálně demokratické státy rozhodně nemají!

Zatím mají dost síly proti islamizaci ale nemaji vůli ji použít a to je hlavní problém že u moci sedí poserove. Čím později tu sílu použijeme tím menší je naše šance zabránit islamizaci. Jednou tu sílu určitě použijeme jenom se bojím aby nebylo pozdě
Danka Blokovaná
25. 2. 2020 8:15
Společnost, která ustupuje islámu a podřizuje se mu, je odsouzená k zániku! Islamizaci zastaví jen síla, kterou liberálně demokratické státy rozhodně nemají!
štefan
24. 2. 2020 17:16

Boris napsal: overtonovo okno funguje

žiaľ...
Dude
21. 2. 2019 11:51
Závoje jim nepomohou. Většina znásilnění v Anglii se děje na pracovištích nebo v bytech obětí.
Boris
21. 2. 2019 7:40
overtonovo okno funguje

Vložit komentář: