EpShark

Finové vrací úder - po mnoha případech dětských znásilnění Odinovi vojáci hlídají ulice Oulu

22. 1. 2019



Skupina mstitelů - Odinových vojáků - začala hlídat ulice a veřejná místa v Oulu v reakci na několik případů znásilnění a sexuálních útoků, kterých se dopouštěly na finských dětech muži z řad migrantů.

Hlídka navštěvuje mimo jiné nákupní centra ve městě , neboť tyto byly identifikovány jako místa, kde cizinci hledají oběti, aby je znásilňovali a obtěžovali.

Tato iniciativa přichází krátce poté, co policie varovala obyvatelstvo před tím, aby začali přijímat zákon do svých rukou, uvádí zprávy Ålands Nyheter.

Vojáci Odina – Soldiers of Odin (SOO) jsou antiimigrantské skupiny založené ve Finsku v Kemi v říjnu 2015.

Skupina byla založena jako reakce na téměř desetinásobný nárůst počtu migrantů přijíždějících do Finska během evropské migrační krize.

Je pojmenován po Odinovi, bohu smrti a války v norské mytologii. Odkaz na smrt a válku ve jménu skupiny podle Jurgena Hamsfielda je způsoben vnímáním konfliktu Odinových vojáků s uprchlíky.

Finský národní policejní komisař, Seppo Kolehmainen, způsobil zmatek, když na počátku uvítal založení pouličních hlídek.

V reakci na to ministr vnitra Petteri Orpo řekl: "Ve Finsku jsou úředníci, kteří dohlížejí na řád společnosti. Jedná se o jednoduchou záležitost a budeme se toho držet" .

Finská bezpečnostní zpravodajská služba považuje tuto skupinu za znepokojující.

Kromě Finska mají přidružené společnosti zastoupení ve Švédsku, Norsku, Německu, Británii, Belgii, Estonsku, Kanadě, Austrálii a Spojených státech.

SOO popřeli veškeré tvrzení, že jsou rasistická nebo neonacistická skupina v rozhovorech a na své veřejné stránce Facebooku.

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

openeyes
22. 1. 2019 22:01
Ja by som odporučil nezabúdať na úradníkov, ktorí nerobia nič na ochranu občanov - skupinka sa ponatiera čiernym boxom a niekde podvečer sa zahrajú s úradníkom náučnú hru na teploškov. Ak byrokrat nepochopí na prvý krát, do ďalšieho kola pribrať i jeho manželku...
Dejv
22. 1. 2019 17:12
Správně!!!!Bijte ty kurvy migrantský černý a nasekejte je do psích konzerv do jednoho!!!

Vložit komentář: