EpShark

Kanadský Imám říká: "Přát veselé Vánoce, je horší než vražda"

27. 12. 2018



Kanadský imám řekl, že muslimové, kteří blahopřejí křesťanům k vánočním svátkům, se dopouštějí zločinů horších než cizoložství a vražda.

Během kázání v Britské Kolumbii Šejk Younus Kathrada uvedl, že s "velkým smutkem" vidí své bratry muslimy, jak se chovají během "falešných svátků".

On také tvrdil, že muslimové "musí být uražení" křesťanskou vírou.

"Jsou ti, kdo jim řeknou Veselé Vánoce. K čemu jim blahopřejete?" Zeptal se. "Blahopřejete jim k narození jejich Pána? Je to pro muslima přijatelné? Teď souhlasíte s jejich vírou? Když to říkáte, tak to schvalujete."

Pak prohlásil, že "kdyby člověk spáchal každý závažný hřích – dopustil se cizoložství, dával půjčky s úrokem, lhal, vraždil ... není to nic ve srovnání s hříchem blahopřání a zdravení ne-muslimů na jejich falešných svátcích."

Kathrada rychle poznamenal, že nemyslel, že by muslimové měli "zacházet s ne-muslimy špatným způsobem nebo s nimi nespravedlivě jednat".

"Neříkám, a nikdy jsem neřekl, aby někdo šel ven a prostě jen tak zabil nevěřícího ... Ne! Protože Alláh nám říká, abychom nedovolili nepřátelství, která mezi vámi ostatními existují, neměli bychom se k ostatním chovat nespravedlivě."

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Boris
27. 12. 2018 9:05
jednoducho islam je náboženstvo vojny
Miloš
27. 12. 2018 9:05
Ako vyjsť z ľuďmi pre ktorych je viera všetko.A rozum vedia použiť len na konštrukciu zbraní.

Vložit komentář: