EpShark

Ženy ve Švédsku mají dost násilí ze strany migrantů: "Nepokoušejte syny a dcery Vikingů"

21. 12. 2018



Ne všechny švédské ženy jsou pro masovou migraci. Naopak - mnoho, ne-li většina z nejpopulárnějších politických diskutujících v zemi, jsou ženy.

V neděli se Švédové shromáždili parlamentem, aby opět protestovali proti migrační dohodě OSN. A tentokrát byli hlavními řečníky ženy.

"Zatím, hlavně ženy trpěly kvůli masové migraci. Hlavně ženy musely změnit své návyky," řekla spisovatelka a novinářka Kateřina Janouchová.

"Švédská migrační politika je obrovskou zradou vůči ženám ve Švédsku, migrantkám i švédským ženám."

"Mnozí muži, kteří byli přivedeni, mají strašlivý pohled na ženy. A tito muži jsou silně nadměrně zastoupeni v sexuálních zločinech. Což znamená, že se už necítíme bezpečně. Neexistuje žádná "nedotknutelnost žen". "

"V New Yorku bude konečný podpis dohody podepsán dne 19. prosince. To znamená, že velká migrace z Blízkého východu a Afriky bude normalizována. Naše sociální síť a sociální struktura budou navždy zničena," pokračuje.

Jiný řečník, zpěvačka, hlasová trenérka a společenská debatérka Bianca Muratagicová řekla:

"Dnes jsme tady, abychom vyjádřili naši nespokojenost s nespravedlností v naší zemi, protože naši politici byli nezodpovědní a selhali s uprchlickou politiku."

"Odmítáme ohrozit naši svobodu, demokracii a naše základní práva. Odmítáme žít v nejisté a nebezpečné zemi, která se zhoršuje, protože stát již nemůže zaručit bezpečnost žen a dětí."

Třetím řečníkem byla 15letá studentka Izabella Nilsson Jarvandi.

Poukázala na to, že Švédi nemusejí demonstrovat stejným způsobem jako Francouzi, ale lidé by měli být opatrní, protože synové a dcery Vikingů, se připravují na vzpouru.

"Nikdy nebudu mlčet a nikdy neodpustím lidem v budově za mnou za to, co udělali našemu milovanému Švédsku. Jsem přesvědčen, že Bohové nás sledují a já vím, že zrádci budou tvrdě souzeni," řekla.

Svou řeč ukončila heslem "Ať žije Švédsko!". Diváci nadšeně aplaudovali a zpívali "Švédsko, Švédsko, Švédsko".

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Dude
21. 12. 2018 9:54
Švédsko snižuje počty znásilnění tím, že policie odmítá případy nejen vyšetřovat, ale i zaznamenávat. Asi jen 20 % případů je vyšetřováno. Takže v počtu znásilnění už předstihlo Jižní Afriku a je asi 1. na světě z těch zemí, které znásilnění evidují.
Jozef Toporcer
21. 12. 2018 8:18
Švédi zobudiť zradcov povesit, opicky vyhnať do Afriky a zase bude Svedsko veľké.

Vložit komentář: