EpShark

Novodobá totalita na západě

27. 8. 2017



Britská policie navádí lidi, aby oznamovali urážlivé a rasistické tweety.

Chválí se, že tím pochytá lidi s nesprávnými myšlenkami.

Policie ve Spojeném království se snaží povzbuzovat občany, aby volali nouzovou linku 999, kde by udávali urážlivé a rasistické tweety, a taky se chvástá, že pochytá lidi s nesprávnými názory, kteří zveřejnili tyto tweety.

„Nemůžete se ukrýt před námi, pokud šíříte nenávist ze židle svého počítače“. Naši chlapci a děvčata v modrém vás najdou. Přečtete si tweet od policie z Wiltshiru.

„Chrlení nenávisti“ je čistě subjektivní pojem vzhledem k tomu, jak senzitivní jsou uživatelé na Twitteru, tak bohatě stačí, aby někdo prostě nesouhlasil s vaším názorem.

Policejní tweet se objevil jako odpověď, k dokumentárnímu pořadu, který byl vysílán minulou noc a zabýval se takzvanými „nenávistnými zločiny“, které v regionu údajně explodovali pro brexitu.

Ve skutečnosti, k žádným skutečným nenávistným zločinům pro brexitu nedošlo - pouze údajným . Klíčová informace, kterou ale mainstreamová média a levice ve Spojeném království zatajila.

Reakce k tweetu byla brutální, mnoho uživatelů se začalo ptát proč v časech útoků kyselinou, pobodání nožem a terorismu ve Spojeném království se policie zabývá „nenávistnými tweety“.

Tohle rozhodně není poprvé, co policie ve Spojeném království vyhrožovala uživatelům sociálních médií za nenávistné tweety.

Minulý rok se vyhrožovala policie z města Glasgow svým občanům-chlebodárcům, že je poctí domovní prohlídkou, za nepravdivé, nebo „zraňující“ tweety.

Přemýšlejte, pokud něco odešlete, nebo se můžete dočkat naší návštěvy. Používejte internet bezpečně. Bylo napsáno ve tweetu.

Tweet obsahoval dokonce několik checkboxů, se slovy. Před tím, než něco odešlete, přemýšlejte!

Je to pravdivé?

Je to zraňující?

Není to nelegální?

Je to nutné?

Je to milé?

V prosinci 2014, policie ve Skotsku také oznámila svůj úmysl vyšetřovat „urážlivé komentáře“ na sociálních médiích.

Prosím berte na vědomí, že budeme monitorovat komentáře na sociálních médiích a jakékoliv nenávistné komentáře budou vyšetřovány.

Navíc, skotský youtuber Markus Meechan, čelí trestu vězení, za to, že zveřejnil video, ve kterém ze srandy učil svého psa nacisticky „sig heil“. „Nacistické“ video je považováno za „hate speech“ navzdory faktu, že zesměšňování nacistů bylo pravidelnou součástí Britských komedií mnoho dekád.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Ludvík
22. 9. 2017 7:11
nouzová linka 999 nebo nouzová linka 666, je to jedno, vždy se dovoláte na stejné místo se stejným výsledkem: zlo se rozšíří.

Vložit komentář: