EpShark

Švédsko: prodeje pepřového spreje vzrostly o 90% uprostřed obav ze znásilnění

22. 8. 2019



Prodej pepřového spreje v některých oblastech Švédska vzrostl až o 90 procent uprostřed obav ze znásilnění.

Podle zprávy švédských novin Expressen maloobchodní řetězec Kjell & Company oznámil, že prodej zboží na sebeobranu v srpnu oproti červnu prudce vzrostl o 90 procent.

Údaje o prodeji jsou popisovány jako „akcelerující, rostoucí trend“, kdy tržby výrobce spreje, firmy Plegium rostou již léta, ale teď „oficiálně explodovaly“.

Další společnost, prodávající pepřové spreje Bodyguard také odhalila, že její tržby vzrostly o 21 procent, a to i přes silnou konkurenci ze strany nově příchozích na trh.

"Švédsko se stalo toto léto svědkem otřesné řady brutálních znásilnění. Nejvýznamnější události se odehrály v Uppsale, kde se mezi 3. a 7. srpnem odehrály dvě znásilnění a dva pokusy o znásilnění,“ hlásí Expressen.

Po řadě čtyř sexuálních útoků a znásilnění v rozpětí pěti nocí švédská policie v mnoha městech doporučila ženám, aby v noci nechodily samy a aby se domů vracely brzy.

Údaje zveřejněné v loňském roce zjistily, že 58% odsouzených násilníků a 85% všech odsouzených obzvlášť brutálních násilníků ve Švédsku se narodilo mimo Evropu.

V případech, kdy oběť neznala útočníka, byl podíl zahraničních pachatelů více než 80 procent. Téměř 40 procent odsouzených násilníků pochází z Blízkého východu nebo z Afriky, což jsou oblasti světa, ze kterých Švédsko v posledních letech přijalo velké množství migrantů.

Studie švédských novin Aftonbladet zjistila, že 88% pachatelů skupinového znásilnění ve skandinávské zemi za posledních šest let mělo migrační zázemí.

Další čísla ukazují, že migranti z muslimských národů páchají ve Švédsku 84 procent „velmi násilných“ znásilnění.

Jak jsme včera informovali, loupeže zaměřené na děti ve Švédsku také dosáhly vysokého rekordu, přičemž jsou z nich také obviňováni mladí muži z migrantského prostředí.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Ina Kori
22. 8. 2019 15:11
Ve Švédsku nejsou žádní chlapi, kteří by s těmi černými zatočili?
Muslimske svine
22. 8. 2019 12:48

Nasrat napsal: Źeňme černé držky pryč z Evropy! Nemají tu co dělat paraziti! Ať táhnou i s kozomrdem Mohamedem a Alláhem!

Presne tak kurvy cerny retardovany.....
Nasrat
22. 8. 2019 12:19
Źeňme černé držky pryč z Evropy! Nemají tu co dělat paraziti! Ať táhnou i s kozomrdem Mohamedem a Alláhem!

Vložit komentář: