EpShark

Levicoví aktivisté nutí Mastercard, aby hlasovali o zákazu pravice

4. 5. 2019



Aktivistická skupina „The Sum Of Us“ úspěšně donutila Mastercard k hlasování, které by vedlo k vytvoření „výboru pro lidská práva“, který by dohlížel na to, kdo používá službu Mastercard.

Cílem levicové aktivistické skupiny je zavřít přístup ke službě pro „pravicové“ skupiny, politiky a aktivisty. Zdůrazňují, že zastavení finančních příjmů zastaví i lidi, s jejichž názory levice nesouhlasí.

To může představovat nejdramatičtější eskalaci v kulturní válce, kterou jsme dosud viděli, cílení velkých finančních institucí na umlčení opozice. I když to zní ušlechtile zakázat určité skupiny, které nemáme rádi, tady to neskončí. Masivní nadnárodní společnosti by neměly mít právo oddělit přístup k základním službám na základě špatných názorů.

Krajně levicoví aktivisté prosazovali už dlouho omezení a cenzuru a tato zpráva představuje nejdramatičtější eskalaci, jakou jsme dosud viděli.

Mike

Zdroj: Tim Pool




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

nnn
4. 5. 2019 19:53
a je třeba, aby pravicové strany si daly do programu, že faktury vystaveném firmám míchající politiku a podnikání (fb, Mastercard...) nebudou uznatelným nákladem. Prostě je smáznout i v opačném směru.
Pavel
4. 5. 2019 18:04
Čemu se divíte, když ÚS ČR... viz zde: https://zpravy.aktualne.cz/domaci/hotel-ktery-dostal-pokutu-za-diskriminaci-rusu-uspel-u-ustav/r~8474c0fe6b4611e98aa4ac1f6b220ee8/

Vložit komentář: