EpShark

Lhali nám: Migrační pakt OSN je právně závazný a mohl by být platný pro všechny země

17. 12. 2018



Mnoho měsíců zastánci Migračního paktu OSN nám říkali, že pakt je nezávazný. Odpovědí na mnoho dotazů občanů národních států na celém světě, kteří podepsali petice proti paktu, bylo, že dohoda není závazná, takže se nemusíme bát, bude to dobré.

Tento mimořádně nebezpečný až katastrofální dokument prohlašuje, že neomezená migrace je považována za lidské právo, takže už neexistuje termín "nelegální migranti" a kriminalizuje jakoukoli kritiku migrace jako projev nenávisti.

Body, které většinou vyvolaly u lidí poplach, mluví o potlačení všech forem nesouhlasu s migrací. Mediální organizace, které by například kritizovaly něco, co by mělo souvislost s migrací, ztratí přístup ke státnímu financování. Lidé by byli označeni za rasisty nebo obviněni z nenávistných projevů, který bude nyní kriminalizován. Tento pakt doslova vymazává státní hranice.

Důležitá otázka je, zda země, které odmítly podepsat pakt, jsou jím stále vázány proto, že jsou členy OSN. Většina lidí si myslela, že to bude mít vliv pouze na signatáře.

Teď jsme ale zjistili nové věci. V upřímné výměně s německou kancléřkou Angelou Merkelovou pan Hebner z AfD vyvodil, že je ve skutečnosti právně závazný. Také to bude přijato jako pravidlo pro všechny členské státy OSN, jakmile bude přijat.

Pan Hebner se ptá: "Můžete jasně vidět, že během konference mluvčí pro Maroko zdůraznil, že dohoda je právně závazná. Řekl jasně, v doslovném smyslu, že existuje odpovídající právní vztah pro všechny zúčastněné země, stejně jako povinnost realizace. Vy a vaše delegace jste k tomuto tvrzení nevyjádřili ani jedinou námitku, ale souhlasně jste ji přijali. Rád bych zdůraznil, že parlamentní návrh nebyl předložen na konferenci."

Reakce paní Merkelové nejen potvrdila to, co si mnozí mysleli po celou dobu, teda, že pakt je skutečně právně závazný, ale jakmile bude odhlasován a přijat, bude platný pro všechny. Merkelová řekla:

"Takže v průběhu příštího týdne na Valném shromáždění OSN bude pakt znovu projednán a bude rozhodnuto, zda ho přijmout. V tomto okamžiku může členský stát požadovat hlasování. Když se dvě třetiny zastoupených zemí shodnou, platí to pro všechny. Tak funguje většinové rozhodování."




Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Rasťo
17. 12. 2018 9:58
Od samého začiatku EU klamala a klame a podvádza svojich obyvateľov a najviac to vidno v oblasti migrácie! Najskôr používali termín vojnový utečenec, potom azylant, potom ekonomický migrant a teraz migranti všeho druhu! Proste chcú zlikvidovať národy Európy, kresťanské hodnoty a vytvoriť tu multikulti bordel s islamom na čele! Zradcovia národov, nacisti !!!
Jiří JINDRA
17. 12. 2018 9:43
Ano, dalo se to čekat. A po tom přijetí se ukáže, která země, resp. její vedení, "má koule" trvat na svém a jasně říci, že je to mimo nás a že se o tom vůbec nebudeme bavit. Ono OSN je jen takové "volné zájmové sdružení", které na skupinu nesouhlasících zemí může jen tak vzdáleně poštěkávat. Co bude u nás se musí rozhodovat u nás....

Vložit komentář: