EpShark

Švédsko: Dobrovolnice z uprchlického centra přichyceny při sexu s mladistvými uprchlíky

26. 2. 2018



Tohle už dosáhlo epidemických rozměrů:

Tři ženy zaměstnané v ubytovacím středisku pro uprchlíky v obci Örnsköldsvik byly přichyceny, jak si užívají s nezletilými mladíky. Tento incident byl nakonec objeven obecním úřadem a policie byla kontaktována.

Dámy později rezignovaly na své pozice, načež se začalo vnitřní vyšetřování incidentu, hlásila zpravodajská služba Nyheter Idag .

Mats Gidlund, vedoucí oddělení sociální pomoci v obci Örnsköldsvik, uvedl, že obec musí pracovat na vytvoření jasné hranice mezi soukromou a profesionální interakci mezi zaměstnanci a rezidenty uprchlických center.

"To je zjevně pozoruhodné, protože si myslíme, že to, co se děje, je vážné, ohlásili jsme to jak policii, tak Inspektorátu zdravotnictví a odboru sociální péče (IVO)," řekl Mats Gidlund deníku Allehanda .

Dříve bylo zahájeno šetření v lokálním uprchlickém centru ve městě Åmål, kde zaměstnankyně údajně předváděla uprchlíkům lap dance a měla důvěrné vztahy s nezletilými migranty.

V létě roku 2017 proběhla debata, která se týkala svobodných žen středního věku, které jsou nazývané trochu znepokojivě jako "sluníčkové čarodějky". Tyto ženy lobbují za otevřenou přistěhovaleckou politiku, aby získali přístup k většímu počtu mladistvých uprchlíků, které pak využívali jako "mužské hračky" pro ukojení svých sexuálních potřeb.




Tento problém přivedl k pozornosti, známý youtuber a En Arg Blatte Talar (také známý jako Angry Foreigner), který natočili řadu videí, které poukazovali na velké množství švédských žen středního věku, které se předvádějí s takzvanými "dětskými uprchlíky". Angry Foreigner k tomu dodává:

"To, co Švédsko skutečně udělalo, je největší import gigolů v dějinách lidstva. Daňoví poplatníci pak musejí platit za tuto nemravnou sexuální party a nazývá se to "humanismem", říká Angry Foreigner. "Toto není migrační krize, je to globální bordel," dodává.

Dobře řečeno.




Některé sluníčkové čarodějnice dokonce upřednostňují mladé migranty před bezpečností svých dcer .

45letá žena pracovala v uprchlickém centru v Sölvesburgu, když začala mít sexuální vztah s uprchlíkem, který tvrdil, že je 18letý.

Když se migrant stal oficiálním uprchlíkem, musel opustit centrum a žena mu dovolila, aby se přestěhoval do jejího rodinného domova.

Během krátké doby začal migrant sexuálně zneužívat 12letou dceru této ženy, líbal ji, objímal ji a při jednom incidentu v září 2017 ji začal Afghánec ošahávat pod kalhotkami.

Poté, co dcera řekla matce, co se stalo, 45letá žena odmítla nahlásit incident úřadům nebo dokonce požádat Afghánce, aby opustil domov. Bála se, aby ho náhodou nedeportovali. Přišla by tak o svého gigola.

V prosinci deník Leparisien uveřejnil tuhle nádhernou fotografii , kde jedna francouzská rodina u sebe hostí jednoho mladého afrického uprchlíka.

Mike

Zdroj: Information Liberation




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Rejpal
25. 5. 2018 16:47
Tak ta fotka hovoří za vše. Chlápek je určitě strašně štastnej, že mu čmoud píchá starou. Muhehe...

Vložit komentář: