EpShark

Popularita strany Angely Merkelové je rekordně nízká

18. 11. 2017



Popularita strany Angely Merkelové – CDU/CSU klesla na rekordně nízkých 29%. SPD podle průzkumu získala 20%. Naopak euroskeptická a proti-imigrační AfD se vyšplhala až na 14%.

Navíc koaliční rozhovory nevypadají vůbec dobře, a je možné že nová koalice CDU/CSU+FDP+Zelení ani nevznikne. Pak by přišli na řad další volby, ale ty by asi nedopadli pro Merkelovou moc dobře, jak říká Marián Kechlibar:

„V případě neúspěchu „jamajských“ jednání by německá veřejnost dávala přednost předčasným volbám (68 %) Přesně do toho by se ovšem politické strany pouštěly nerady, protože volební kampaň něco stojí a navíc by se patová situace v Bundestagu novými volbami nevyřešila, spíše naopak. Skoro jistě by o pár poslanců posílila AfD, se kterou zatím nikdo nechce nic mít. Největší tradiční strany (CDU a SPD) by naopak několik poslanců ztratily. Nemají tedy důvod se do tohoto dobrodružství pouštět.“

Všechno je důsledek její katastrofální migrační politiky. Negativní důsledky se projevují každý den. Německo zaznamenalo rekordní počet útoků nožem. Taky počet bezdomovců je rekordní, protože Německo nemá prostory ubytovat všechny lidi, vzhledem k tomu, že do Německa během několika let přišlo víc jak 2 miliony nových lidí. Policisté přiznávají, že Německo již není bezpečné a Německo se kvůli Merkelové rychle islamizuje. Německá muslimská populace překročila v roce 2016 poprvé hranici šesti miliónů. Německo se nyní přetahuje s Francií o pozici země s největší muslimskou populací v západní Evropě. Azylové domy se přeměňují v domy hrůzy. Podle zpravodajského hlášení, které uniklo na veřejnost, bují v německých uprchlických ubytovnách násilné zločiny, včetně vražd, znásilnění a fyzických napadení.

Záhadou tak zůstává, jak je možné, že preference Angely Mertlové jsou stále na úrovni 29%. Pomalu ale jistě se Němci začínají probouzet, co je dobré znamení.

Mike




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: