EpShark

Sorosův globální vliv

16. 11. 2017



Na rozdíl od šílených teorií o "ruských manipulacích" amerických voleb a brexitu, které jsou prodávané mainstreamovými médii, existují skutečné a zdokumentované důkazy globálního vlivu miliardáře George Sorose, o nich ale mainstreamová média mlčí.

Věděli jste, že Soros se v létě několikrát setkal s Junckerem a dalšími nejvyššími představiteli EU?

Maďarský premiér Viktor Orbán upozornil na to, že Soros neustále podkopává demokraticky zvolené vlády tím, že využívá své obrovské bohatství, aby získal vliv na světové vůdce a ovlivňoval je. S Junckerem se setkal často.

Eurokraté se nesetkali se Sorosem pouze jednou, setkali se s ním třikrát na jeho naléhání - 27. dubna, 31. května a 1. června 2017.

Jak ukazuje toto video, Junckerova schůzka se Sorosem byla za zavřenými dveřmi, aniž by o ní byly nějaké informace.

Podle odpovědi na otázku z parlamentu diskutovali o "navrhovaném maďarském zákonu o nevládních organizacích, o budoucnosti hospodářské a měnové unie EU po brexitu, včetně správy eurozóny a o širších otázkách týkajících se diskuse o budoucnosti Evropy a uprchlické krize".

Ve své knize "Alchymie financí" z roku 1987 napsal Soros: "Přiznávám, že jsem vždycky trpěl zveličováním svojí vlastní důležitosti - abych to řekl jasně, chtěl jsem se považovat za nějakého boha ..."

Maďaři to velmi dobře vědí a aktivně bojovali proti němu, dokonce i postavili billboardy po celé zemi s jeho tváří.

Izrael podpořil kampaň a uvedl, že kritika vlády vůči Sorosovi je "zcela legitimní".

Maďarská vláda neustále zasahuje do "Sorosova plánu", a dokonce zasílá informační dopis všem domácnostem s dotazem na to, zda podporují Sorosův migrační plán.

Csaba Dömötör, maďarská ministryně zahraničních věcí, obvinila EU z přijetí "Sorosova plánu", a říká: "Ten měl dopad na byrokraty EU tak, že přijali návrh na úrovni EU, který iniciuje přidělování přistěhovalců bez stropů a ukládá sankce na země, které tento požadavek nesplňují. Tenhle plán byl rychle přijat EU."

Uniknuté emaily tvrdili, že bývalá prezidentská kandidátka Hillary Clintonová byla vždy v pohotovosti, kdykoli chtěl Soros diskutovat o politických otázkách.

"Řekla jsem mu, že jsem pracovala pro něj v primárkách a on řekl, že je ohromen, že se se mnou vždy může setkat a diskutovat politické otázky ...", řekla prezidentka Centra amerického pokroku Neera Tanden v e-mailu adresovaném Clintonové.

Sorosovo jméno se objevilo 60krát v e-mailech, které vydali WikiLeaks během kampaně.

Během arabského jara, kdy se vlády rozpadali v Egyptě, Libyi a Sýrii a které vedlo k založení islámského státu, říkal Soros tohle: "Děje se mnoho pozitivních věcí. Vidím Afriku společně s arabským jarem jako oblast pokroku. Arabské jaro bylo revolučním vývojem."

V loňském roce dcleaks.com vydal více než 2500 soukromých správ ze Sorosova sdružení Open Society Foundations, které obsahují důkazy, že Soros dal peníze anti-izraelským a proislamistickým organizacím, které chválí zákon šaría a islamistické skupiny, jako je muslimské bratrstvo.

Nadace otevřené společnosti nejen financovaly skupiny v zahraničí, ale financovaly i britskou skupinu "Hope not Hate" .

Dnes Nigel Farage promluvil a řekl, že Sorosovo financování lobistických skupin EU by mohlo představovat "největší tajné vměšování v politické historii".

Mike

Zdroj: Westmonster




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: