EpShark

Členové antifa jsou obyčejní budižkničemové

5. 10. 2017



Výzkum zjistil, že co jsou radikální socialisté zač. 61% procent respondentů žije se svými rodiči, 48% je nezaměstnaných a pouze 14% podporuje svobodu slova. Výsledek průzkumu potvrdil hodně stereotypů o moderních „progresivistech“. Hlavně to, že jsou totálně závislí na ostatních a nemají žádný respekt pro základní svobody a vládu zákona. Sice jenom 14% podporuje svobodu slova, ale až 46% podporuje násilné protesty.

Průzkum také zjistil, že 69% respondentů je nevzdělaných. Průzkumy byly rychle zveřejněny a proponenti socialismu, pochopili, že stereotypy, pod kterými si tyhle lidi představujeme, byli naprosto správné. Jinými slovy jsou to nezaměstnaní, nevzdělaní a nenávistní komunističtí looseři .

Výsledky se shodují z průzkumem Google Forms, který zkoumal levicové politické aktivisty v Berlíně. 92% z nich žije stále se svými rodiči a jedna třetina je nezaměstnaná.

Navzdory tomu jak příznivci a levicoví aktivisté zdůrazňují svůj humanismus, další studie ukázala, že ve skutečnosti republikáni mnohem více přispívají na charitu, než příznivci demokratů.

„Rodiny z červených republikánských států darují relativně větší podíl svých peněz – a stále rostoucí podíl - na charitu“, než liberálové – zjistila studie Philantropy Chronicle.

Co se týče tolerance, další posvátné krávy levice, konzervativci také vycházejí lépe v tomhle srovnání. Výzkum Pew Research poll zjistil , že liberálové jsou mnohem více netolerantní, než konzervativci. 47% liberálů řeklo, že přítel - co podporuje Donalda Trumpa - bude velký problém pro jejich vztah, zatímco pouze 13% republikánů řeklo to samé o Hillary Clintonové.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: