EpShark

Petr Fiala a jeho proslov

19. 4. 2024



ALEŠ SVOBODA

“Nechci žít v zemi, která se sklání před Moskvou”.

Tak se odstěhuj na Ukrajinu a to co nejrychleji. Péťo, ty se sice neskláníš před Moskvou, ale zato se plazíš po zemi před Bruselem a Washingtonem.

“Vím, že nemám protikandidáta, to znamená jediné. Vedu svou stranu správným směrem.”

Tak pokud myslíš Péťo do záhuby, tak máš pravdu. Bohužel do té záhuby vedeš i celou ČR.

“Pod mým vedením jsme dokázali ovládnout PS, Senát, Ústavní soud i prezidenta, to je jasný signál, že to prostě děláme dobře.”

No tak proč ten světový unikát a to 2% podpora? Jestli to Peťo děláš dobře, tak jen pro sebe a Ukrajinu. A opět (a to už je klišé, to opakuje pořád)

“Nikdy, i kdybychom byli posledním státem na světě nepřestaneme posílat zbraně a peníze na Ukrajinu. Přijmeme všechny uprchlíky a postaráme se o ně i kdyby jich měly být miliony”.

Tak to ty Ukrajinský troubo víme, no neboj oni jsou Češi sice splachovací, ale jednou ten kotel bouchne, neboj. A nebo se spíš boj.

“Chtěl bych i podpořit paní Nerudovou a popřát jí hodně štěstí ve volbách do EP, při svých debatách nejen že zazářila esteticky, ale především svou chytrostí, intelektem a vynikajícími názory”.

Péťo, Péťo … Ty jsi na to asi nekoukal, že? neboť pokud je Nerudová ztělesněním toho nejlepšího co nabízíte z 5K, tak to klobouk dolů.

FB

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: