EpShark

Trikolora k odvolání doc. Miroslava Ševčíka

21. 12. 2023



TRIKOLORA

Plejáda politicky likvidovaných osobností se nadále rozrůstá. Rektor Vysoké školy ekonomické v Praze Petr Dvořák odvolal doc. Ing Miroslava Ševčíka, CSc., z funkce děkana Národohospodářské fakulty VŠE a na serveru Novinky.cz se obratem objevil článek s titulkem: „Nekonečný příběh je u konce: Ševčík padl.”

V redakci zřejmě vůbec netuší, jak hluboce se mýlí. Všechno teprve začíná. Dvořákovo nestatečné nadbíhání totalitní politické moci i jeho hanebné znectění akademických svobod dozajista budou mít pokračování. U soudů i v politickém provozu. Ostatně jedna z epizod slavné filmové ságy se jmenuje „Impérium vrací úder” a jedna lidová moudrost pro změnu říká: „Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá,” a jiná zase: „Všeho do času!”

Dvořákův totalitní akt není pouze ostudou VŠE, ale také Fialovy vlády, jež ve snaze po politické likvidaci doc. Ševčíka vyvinula nemalé úsilí.

Pamatujeme si vás.

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Pavel Molík
22. 12. 2023 18:25
Dvořákova devótnost vůči vládní věrchušce v rámci budování polistopadové diktatury pod kuratelou Bruselu, která evokovala vyhození Ševčíka, mě děsí, protože to je přesně onen generátor, který generuje ve společnosti pokrytectví. Lidé se stále víc bojí říkat nahlas to, co si myslí.

Vložit komentář: