EpShark

Švédsko: 11letá holka hromadně znásilněna. Pachatelé na svobodě a každý den se ji vysmívají

19. 11. 2018



Švédský nezávislý novinář Joakim Lamotte mluvil s matkou, jejíž 11letá dcera byla znásilněna dvěma muži.

Dívka byla nucena k análnímu i orálnímu sexu. Mladí muži byli zatčeni, ale krátce poté byli propuštěni. Několikrát se dcera setkala s muži, co ji znásilnili, když šla do školy. Smáli se jí do obličeje.

Matka byla právě informována o tom, že vyšetřování bylo uzavřeno a že její dcera nebude odškodněna.

Život její dcery byl zničen, říká, a jediné východisko, které vidí, je přestěhovat se do jiného města. Silně kritizuje způsob, jakým policie řešila případ.

Současný politický vývoj ve Švédsku je velmi znepokojující. Zatímco děti jsou znásilňovány a policie nedokáže vyřešit tyto případy, politici ve Stockholmu nemohou ani zformovat vládu. Situace je kritická a místo toho, aby politici mluvili se sebou navzájem, vedoucí představitelé stran se chovají jako děti z mateřské školy.

Z důvodu tohoto chaosu nesmí nový rozpočet obsahovat žádné nové politické návrhy, což znamená, že policie nedostane žádné nové zdroje. "Je to nepochopitelné. Myslel jsem, že politici se budou snažit pracovat pro lidi. Teď pracují jen pro svůj vlastní prospěch," píše Lamotte.

"Je jedno, že ti, kteří doplácí na tento politický nepořádek, jsou obyčejní lidé. Dokud nebudou politici sami vystaveni problémům souvisejících s migrací, není pro ně důležité převzít odpovědnost za Švédsko. "Kolik děvčat musí být ve Švédsku znásilněno, než politici začnou jednat energicky? Je nejvyšší čas začít něco dělat," uzavírá.

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: