EpShark

Švédsko: Strana zelených chce zabavit domy občanům a dát je migrantům

19. 11. 2018



Strana zelených ve Švédsku navrhla zabavit domovy občanům a dát je migrantům, pokud je majetek považován za příliš velký, nebo pokud majitel má více než jedno bydliště.

Bloggerka Kateřina Janouchová odhaluje, jak by strana chtěla zavést nový zákon, který by umožnil "obcím zabavit bydlení, aby bylo poskytnuto uprchlíkům".

Podle návrhu by úřady mohli "evakuovat lidi, kteří mají příliš velké bydlení", například "páry, kde se děti přestěhovaly domů nebo tam, kde má partner bydliště jinde" .

Podle takových právních předpisů by majitelé domů ani nebyli odškodněni, zatímco předtím, vláda musela zaplatit alespoň 125% tržní hodnoty.

Po vlně nechuti byl návrh zřejmě stažen. Seznamy jmen lidí, kterým měl být pravděpodobně zabaven dům, byl také údajně rozeslán, i když v článku není jasné, zda k tomu došlo ve Švédsku nebo Norsku.

Strana zelených není ve švédské politice žádnou zanedbatelnou silou, byla členem poslední vládní koalice.

Vzhledem k tak absurdnímu návrhu není skutečně překvapením, že liberální Švédsko je v tomto okamžiku jedním velkým vtipem?

Začátkem tohoto roku byli studenti ve Španělsku nuceni opustit své domovy navzdory tomu, že zaplatili poplatky za ubytování, aby uvolnili cestu pro migranty, kteří právě dorazili v záchranní lodi Aquarius do Valencie.

V roce 2016 bylo nemocnici na italském ostrově Sardinia nařízeno, aby vyhnala místní pacienty, aby uvolnila místo přistěhovalcům.

Německá vláda také oznámila, že vynaloží 600 milionů eur na bydlení migrantů v nejlepších hotelech v Berlíně v ceně 18 000 eur na "uprchlíka", zatímco 10 000 bezdomovců ve městě zůstalo na ulicích.

Začátkem tohoto roku byl 80 let starý majitel hotelu nucen policií ubytovat četné migranty ve svém malém penzionu. Videozáznamy ukazují, jak se Luigi Fogli hádá s autoritami, protože se zde afričtí migranti usadili.

"Chceš je umístit do mého bytu také?" Fogli pláče, když zjistí, že je jeho protest marný.



Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Pavel
19. 11. 2018 18:38
Iniciativní blbnutí v prospěch migračních nájezdníků dokazuje úpadek společnosti ve státech západní Evropy.
Jozef Toporcer
19. 11. 2018 6:33
Ľudia by sa mali v celej EU zobudiť a spraviť defenestraciu s politikmi čo emigraciu podporujú.

Vložit komentář: