EpShark

Snaží se Soros a CIA svrhnout Trumpa?

7. 9. 2017



Mainstreamová média ho nenávidí. Hollywood ho nenávidí. Intelektuální akademická třída ho nenávidí. Ale, co je nejdůležitější, CIA ho nenávidí, stejně jako zbytek vládnoucí úřednické oligarchie nazývané deep state – hluboký stát. Udělali vše, co bylo v jejich silách, aby se Trump nedostal k moci a přesto selhali.

Myslím si, že CIA nenávidí Trumpa z velice jednoduchého důvodu, protože ohrožuje jejich vlastní živobytí. Trump chce mít dobré vztahy s Putinem a Rusy. Ale potlačováním takzvané „ruské hrozby“ se živí tisíce úředníků hlubokého státu. Je to jejich živobytí.

Tyto lidi živí rozpočet 1 bilion dolarů, které utrácí USA za vojenské a bezpečnostní výdaje. Dobré vztahy s Ruskem zničí jejich pracovní místa a jejich způsob života.

Trump řekl:

Je čas nakoupit staré ruské zlaté mince. Budeme praktikovat novou zahraniční politiku a poučíme se z chyb minulosti. Přestaneme se zabývat změnami režimů a organizováním revolucí v zahraničí.

Organizace změn režimů v zahraničí je každodenní chléb CIA. Nemůžeme se proto divit, že ho tak nenávidí.

Samozřejmě, nenávist je oboustranná. Trump ve své kampani použil hodně ostrých slov, když se vyjadřoval k „bezpečnostním informačním službám“. Měl tím na mysli hlavně CIA.

Válka Johna F.Kennedyho s CIA nedopadla dobře. Donald Trump je první prezident od Johna F. Kennedyho, který se odvážil zaútočit na CIA.

Poté co byl vtažen do tragického konfliktu v zátoce sviní Kennedy řekl, že chce „ roztříštit CIA na tisíce malých kusů a vyhodit do větru jako prach.“ Kennedy vyhodil ředitele CIA Allena Dullese, ale dál se už nedostal.

Kennedymu se samozřejmě nepodařilo zlomit moc hlubokého státu nad USA. Allen Dulles byl později jmenován do takzvané Warrenovy komise, která měla vyšetřovat Kennedyho smrt. CIA představuje nepochybně světového šampióna v organizování státních převratů. A Trump je teď rozhodně na jejich radaru.

Jak může hluboký stát svrhnout Trumpa? Má v zásadě k dispozici tři karty jak to udělat. Když jedna selže, posunou se na druhou.

- Karta delegitimizace

- Hooverova karta

- Kennedyho karta

Karta delegitimizace

Existuje jeden vtip…

Proč nemůže v USA dojít k barevné revoluci?

Protože v USA se nenachází žádná americká ambasáda.

Abyste pochopili tenhle vtip, musíte si uvědomit, jakou roli hráli agenti CIA v amerických ambasádách při organizování různých barevných revolucí za posledních 17 let.

- Revoluce v Srbsku v roce 2000

- Růžová revoluce v Gruzii

- Oranžová revoluce na Ukrajině v roce 2004 a 2014

- Tulipánová revoluce v Kyrgyzstánu 2005

- Cedrová revoluce v Libanonu v roce 2005

- Revoluce v Bělorusku v roce 2006

- Barmská revoluce v roce 2007

- Zelená revoluce v Iránu v roce 2009… tohle moc nezafungovalo

- Moldavská revoluce v roce 2009

- Barevná revoluce v Makedonii v roce 2016

Všechny tyto revoluce mají jednu věc společnou. Neziskovky George Sorose se snažili delegitimizovat tamní vládu. Samozřejmě tyhle vlády měli spoustu problémů a nedostatků a existují naprosto racionální důvody pro občanskou nespokojenost. Každopádně se ale americký hluboký stát snažil manipulovat situaci v těchto zemích, aby protlačili svou geopolitickou agendu.

Fungovalo to takhle: Sorosovy neziskovky pomáhali s financováním „profesionálních revolucionářů“. Pak použili speciální barvu, aby se jim podařilo na svou stranu dostat co nejvíc lidí. Soros udělal z barevných revolucí vědu. Průběh je předvídatelný.

Teď se to odehrává ve Spojených státech. Smrdí mi to, jako kdyby se CIA a George Soros snažili zorganizovat „barevnou revoluci“ ve Spojených státech podle stejného scénáře jako v zahraničí. Revoluce v USA má i svou barvu - je to růžová – pokud smícháme modré a červené státy dohromady dostaneme růžovou.

Hillary Clintonové se v poslední době zalíbila růžová barva. Nosí ji skoro na všech vystoupeních před veřejnosti od prezidentských voleb. Její povolební řeč – všimněte si růžovou blůzku a růžovou kravatu jejího manžela.

Taktéž na sociálních sítích můžeme najít obrovskou záplavu růžové barvy. Marketingová značka tedy byla vytvořena. A profesionální demonstranti financování Georgem Sorosem už jsou tady.

Samozřejmě Trump má své nedostatky. Ale známí podezřelí používají své dávno známé triky, aby se zbavili vlády, co nemají rádi. Jenom teď je vláda, která má být svržena ve Spojených státech a ne v nějaké východoevropské zemi nebo na Blízkém východě.

Osobně si ale nemyslím, že se povede hlubokému státu svrhnout Trumpa pomocí karty delegitimizace. Budou muset zvolit jinou kartu.

Hooverova karta

Když Američanům připomeneme prezidenta Herberta Hoovera, tak jim přijde na mysl velká deprese. Ve dvacátých letech pomohla politika levných peněz FEDu vytvořit obrovskou bublinu na akciovém trhu.

V roce 1929, FED zvýšil úrokové sazby a tak ukončil politiku levných peněz. Pouze několik měsíců později, bublina splaskla v takzvané černé úterý v říjnu 1929, pouze 7 měsíců po tom, co se Hoover dostal k moci. Index Dow Jones za jediný den ztratil 12%.

Jednalo se o nejničivější krach na akciovém trhu, co USA do té doby zažili. Zároveň to byl začátek velké deprese. Došlo k tomu za Hooverovy vlády. A lidé z toho vinilo jeho, i když on nic nezapříčinil.

Hoover zdědil akciovou bublinu před splasknutím, která by nafouknuta levnými penězi FEDu.

Myslím si, že Trump ji zdědil taky. A ví o tom. Nedávno řekl, že akciový trh představuje „velkou ošklivou bublinu“.

Existuje obrovská šance, že bublina splaskne během Trumpova volebního období. A demokraté z toho budou vinit jeho, stejně jako tehdy Hoovera.

Pokud ani tohle nebude fungovat, hluboký má ještě jedno eso v rukávu.

Kennedyho Karta

Chuck Schumer, velice vlivný demokratický senátor, a typický představitel hlubokého státu, nedávno diskutoval v televizi o válce mezi Trumpem a CIA. Schumer řekl:

„Pokud zaútočíte na tyto organizace, oni mají obrovské množství způsobů a prostředků jak zaútočit zpět na Vás.“

Nepotřebujeme velkou představivost, abychom pochopili, co tím chtěl říct.

Samozřejmě, že by se hluboký stát mohl pokusit zavraždit Trumpa. Samozřejmě že o této možnosti přemýšleli. Trump ale zareagoval poměrně atypicky, tím že nahradil část profesionální státní ochranky svou vlastní soukromou.

Existují pouze tři možnosti, jak to může dopadnout:

- Trump porazí deep state.

- Deep state ovládne Trumpa.

- Deep state svrhne Trumpa

Podle toho jak se věci dnes mají, je velice nepravděpodobné, že Trump porazí deep state. Deep state je pevně zakopán ve svých pozicích, které si budoval po desítky let. A je mnohem mocnější než prezident.

Je ale také velice nepravděpodobné, že deep state ovládne Trumpa. Není ten typ osoby, který by se nechal někým ovládat. Neobětoval tolik času a energie a stresu, aby se stal dalším bezvýznamným prezidentem, co o ničem nerozhoduje a který je ovládán.

Deep state už dávno hraje na kartu delegitimizace, pokud ta selže, bude hrát Hooverovu kartu. Pokud se ani to nepovede, budou se ho snažit svrhnout jakýmkoliv možným způsobem.

Nick Giamburo

Z anglického originálu přeložil Mike

Článek vyšel na webu International Man




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: