EpShark

Nizozemské děti jsou nuceny se klanět islámu

5. 10. 2018



Šokující videozáznamy a zpráva od nizozemské organizace "Klap uit de school" ukazují, že četné nizozemské děti jsou nuceny se klanět islámu.

Videozáznamy pocházejí z období 2016-2018 a zejména na konci je zřejmé, že mnohé školy navštěvují mešity.

Holandská organizace Klap uit de school říká, že každý den je několik tříd dětí nuceno k výletu do mešit, během nichž se musí modlit k islámu.




Děti navštěvují "mešity, které často pozívaly salafiské kazatele, kteří o nevěřících říkali, že to jsou nečistí psi a volali po džihádu", uvádí na svých webových stránkách Klap uit de school.

"Podle webové stránky jsou také navštěvovány mešity, které podléhají turecké vládní organizaci Diyanet a které jsou nazývány jako naše kasárny Erdoganem".

"Nizozemské děti jsou instruovány imámem, aby klekli a modlili se" co podle organizace "není nevinný rituál, ale součástí islámské strategie dobývání".

Organizace chce informovat rodiče o jejich právech, aby se jejich děti vzdaly takových exkurzí. Dalším cílem je chránit holandské školní děti před islámskou indoktrinací.

Úplná zpráva je k dispozici na webových stránkách Klap uit de school, ale pravděpodobně je omezena pouze na holandské obyvatele, neboť může být doručena pouze poštou.

Nizozemsko se rychle probouzí z multikulturního snu ovládaného islámem. Průzkum ukázal, že návrh Geerta Wilderse k zákazu islámských symbolů z veřejného prostoru má širokou podporu veřejnosti.

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: