EpShark

K blogu komunistky Kateřiny Konečné

19. 9. 2020



Zastávám přesvědčení, že jakákoliv obsáhlá reakce na cokoliv, co komunisté vysloví je zbytečná a nehodna slušného člověka. Proto, pokud jsem na komunistické žvásty dosud nějak reagoval, bylo to jen formou krátké poznámky v diskusi.

Dnes ale nemohu jinak než udělat výjimku, protože poslankyně za stranu, která je, soudě podle názvu, přímou pokračovatelkou zločinecké komunistické strany, jež dostala Československo a jeho obyvatele na samotný okraj ekonomické a lidské propasti, strany, která má na svém kontě krev zavražděných a zdraví mučených, tedy tato poslankyně, Kateřina Konečná se rozhodla školit o pravdě a lži.

Je nepředstavitelná drzost, že zástupkyně komunistické strany vůbec slovo lež kritizuje, jelikož je to hlavní komunikační prostředek její strany. Navíc tato poslankyně manipuluje s fakty a používá rétoriku, o které jsem doufal, že už jí nikdy v České republice neuslyším. Rétoriku stalinistů a nejtvrdšího bolševického jádra.

Poslankyně Konečná píše o Pompeovi v souvislosti s jeho funkcí ředitele CIA a označuje tuto organizaci jako nechvalně známou. Evidentně o ní ví pouze to, co jí do hlavy vtloukali komunističtí fanatici anebo co si přečetla z knih jiných komunistů. Zjistit si fakta už asi není tak zajímavé a to nejen v případě zpravodajské služby USA, ale například i věznice v Guantanamu. Zde se Konečná čertí nad waterboardingem a nad nelidskými poměry v této věznici. Konečnou asi nezajímá, kdo v tomto zařízení našel ubytování. Že jsou to ti největší zločinci, jaké lidstvo momentálně zná. No pravda, v tom vzorku schází příznivci komunismu, ale jsem si jistý, že morální profil vězňů Guantanama je takový, že v případě že by to vyhovovalo jejích nenávistným představám, ochotně by zpívali internacionálu. Tito vězňové nemají nejmenší kapku lidskosti a vraždění a mučení jím dělá radost. Jsou to příslušníci teroristických organizací jako je ISIS nebo AL KAiDA a další, kteří sekali hlavy, podřezávali hrdla.

A takové lidi Konečná ve svém blogu lituje a dovolává se nějakého zvláštního zacházení. Drzost Konečné jde ovšem ještě dále, když Guantanámo srovnává s Gulagem, či s Gulagy, ve kterých trpěli po válce i mnozí Čechoslováci, spolu s dalšími Stalinovi nepohodlnými lidmi, kteří se neprovinili ničím jiným než tím, že to byli svobodomyslní rolníci nebo učenci, kteří prostě nevyhovovali představě nového člověka pod rudou hvězdou.

Je dobře, že se Konečná takto odkryla, uvolnila a že jasně deklarovala, co jsou ve skutečnosti komunisti zač. Že svým blogem ukázala, že nedošlo k žádné změně ani nejmenšímu posunu v jejich ideologii, která je zvrácená a zločinná.

Bij bolszewika! - (Polish Anti-Soviet Song)

Píše pan Martin Braun na martinbraun.blog.idnes.cz

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: