EpShark

Nemoc se zneužívá k tomu, aby společnost ovládli určití lidé. Zdravý rozum je jako lord Voldemort, nesmí se o něm mluvit

25. 11. 2021



„Ti, kteří řídí opatření proti pandemii, nechtějí, aby to skončilo. Zalíbilo se jim, že mohou ovládat lidi. A dá se také diskutovat o tom, že tam mohou být i nějaké skryté ekonomické zájmy. Toto není epidemie jen lidí, kteří nejsou očkovaní. Je to stejně tak epidemie těch očkovaných. A je potřeba o tom mluvit nahlas. Z ověřených dat vyplývá, že člověk, který covid prodělal, je třináctkrát lépe chráněn, než člověk, který má dvě dávky vakcíny. Máme k dispozici desítky tisíc dávek preparátu, který velmi jednoduše pomohl vyléčit prezidenta Trumpa. Tento lék byl také dostupný pro všechny lidi, kteří na covid zemřeli. A já se ptám: Když ti lidé na covid zemřeli a nebyli očkováni, proč jim ty účinné léčivé preparáty někdo nenabídl? Nebo bylo záměrem, aby zemřeli? Aby se ukázalo, že „oni nebyli očkováni“, a my ty monoklonální protilátky budeme tedy dávat někomu jinému? Myslím si, že tyto otázky by měli položit všichni příbuzní těch lidí, kteří jsou nám prezentování, jako že zemřeli na covid.“

  • Máme naočkováno nějakých šest milionů lidí a neděláme žádné analýzy, nic u těchto lidí nesledujeme. A to je obrovská chyba. Nežádoucí účinek je i to, že ten člověk onemocní. A nám už tady onemocněly tisíce a tisíce lidí po aplikaci dvou dávek vakcíny, ale není to vůbec hlášeno jako nežádoucí účinek.
  • Je potřeba znát bezpečnost vakcín. Já se pětadvacet nebo možná třicet let pohybuji ve vývoji nových vakcín. A vím, že nic nikdy není jednoznačné. Některé osoby mám ve sledování více než dvacet let. Běžně se snažím vyhodnocovat zdravotní stav po aplikaci vakcíny před osmnácti lety, a to je potřeba dnes dělat. Vždyť na tom nic není. O té vakcíně nic nevíme, ale naší povinností je získávat informace o ní, a tím ukážeme, že nám jde o dobro lidí.
  • Každý, kdo covid prodělal, je v tuto chvíli chráněn natolik dobře, aby další (případné) onemocnění touto delta variantou nezpůsobilo závažnější průběh. Já jsem prodělal covid v březnu roku 2020 v zahraničí a v lednu letošního roku jsem měl britskou mutaci, která u mě měla tří, možná čtyřdenní průběh.
  • Většina mladých lidí dnes visí na sociálních sítích, a tam je to uděláno tak, že se vám předkládá, neustále podsouvá to, čemu chcete věřit. Oni tedy ani nemají jak dobrat se nějakých relevantních informací.
  • Oni (lidé, kteří rozhodují o protikoronavirových opatřeních) se chovají jako zaměstnanci farmaceutické společnosti, která chce prodat co nejvíce vakcíny. Běžný člověk to vidí tak, že se stát chová hůř než ti prodejní šmejdi. Ti vás někam vyvezou a řeknou: „Kupte si naše zboží za tu a tu cenu. A když to nekoupíte, tak půjdete domů pěšky a ještě nám tady zaplatíte oběd.“ Celou dobu bojujeme proti šmejdům, a ve vedení tohoto státu jsou lidé, kteří se chovají stejně. Jako lidé, kteří nás vydírají.
  • Metody vydírání a jakoby vlády se zase navrací nazpátek do doby nějaké diktatury, do podoby socialismu a komunismu.
  • Zdravý rozum je tady něco jako lord Voldemort, nesmí se o něm mluvit.
  • Nepoučili jsme se, nebo nechceme, aby se to zastavilo. Přece tím, že utestujeme děti k smrti, že jim zavřeme školy, že jim znemožníme výuku, nezměníme nic na tom, že u naší babičky vznikne druhotný zápal plic, že u ní vznikne tromboembolická nemoc, když bude pozitivní, a ji nikdo nepřijde zkontrolovat.
  • Evropská komise selhala v tom, že na začátku nedokázala vakcíny získat, a teď selhává v tom, že nedokáže s výrobci hovořit otevřeně o tom, aby všechny následující dávky přeočkování daleko lépe chránily vůči existujícím mutacím. A to je obrovská chyba.
  • Covid je zneužíván k tomu, aby se společnost ovládla určitými lidmi.

Přehrát pořad

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: