EpShark

Piráti a TOP09 jsou nebezpečím pro Českou republiku

27. 7. 2021



Je to velmi zvláštní postup od strany, která není vládnoucí a pouze je sama o sobě přesvědčena, že volby vyhraje a bude určovat i zahraniční politiku ČR. Je to až nestoudné jednat s cizí mocí, protože ať chceme či nechceme, EU nám není nadřízena, je to pouze smlouva o členství, a to neznamená, že podpisem smlouvy o přistoupení k EU, jsme ztratili svoje kompetence suverénního státu. O případném odevzdání některých kompetencí na EU by se nejprve musela vést veřejná diskuse a je nepochybné, že by s tímto aktem musely souhlasit příslušné ústavní instituce. Jako občan ČR rovnou říkám, že bych s tím nikdy nesouhlasil! Je třeba si uvědomit, že např. většinový způsob hlasování by vedl k ostrakizaci malých států, ale hlavně by velmi posílil úlohu Německa, které je vůdčí zemí EU a většinový systém hlasování by mu samozřejmě velmi vyhovoval.
.
Je dobře, že se Piráti „odkopali“ ještě před volbami. Všichni by si měli dobře pamatovat, co nám Piráti chystají. Chystají nám podřízenost vůči institucím EU a de facto také podřízenost Německu. Stali bychom se téměř další spolkovou zemí, i když ne de iure, ale fakticky ano. Většinové hlasování v Radě EU by vždy Německo zvládlo, protože má dostatečné ekonomické nástroje, jak „přesvědčit“ další země o svojí pravdě. Je potřeba si stále připomínat, že v hranicích naší kotliny je česká státnost už tisíc let, ale také bychom si měli pamatovat, že s Němci jsme se mockrát utkávali. Dnes jsou vztahy mezi našimi státy dobré, ale nikdy nevíme, kdy se v Německu něco zvrtne a my můžeme mít zase velké problémy. Zdá se, že Pirátskou stranu tyto věci vůbec nezajímají, zajímá je jen Evropský superstát, ale nikoliv naše státnost.
.
Obdobné vyjádření, i když ze zcela jiné oblasti je možné nalézt na fb europoslance za TOP09 Luďka Niedermayera, který se vyjádřil k maďarskému zákonu o zákazu výuky o homosexualitě na základních školách v Maďarsku.
.
Pan poslanec uveřejnil tato slova: „Maďarský zákon proti lidem s jinou sexuální orientací porušuje základní hodnoty Evropské unie, jež se zakládají na nediskriminaci a toleranci. Dodržování zásad právního státu a základních práv (nejen v Maďarsku), je jedno ze stěžejních témat pro Evropskou Unii a Viktor Orbán, bohužel, pomyslnou hranici toho, co je dle něj “akceptovatelné” neustále posouvá dál a dál. Proto jsem rád, že v Evropském parlamentu zazněl jasný požadavek na důraznou reakci vůči Maďarsku, která by měla vyústit ve vypuštění této části zákona. Tamní premiér se nyní (zjevně z ryze pragmatických důvodů) rozhodl z LGBTQ+ skupiny udělat nového nepřítele “pravých Maďarů”. Dělení společnosti a podněcování nenávisti je nebezpečná hra s ohněm, kterou, dle mého soudu, Viktor Orbán rozehrává jen proto, aby odtrhl pozornost od závažných kauz provázejících jeho vládnutí.“
.
Vyjádření pana poslance L. Niedermayera je drzé a navíc zcela lživé. Maďarský zákon není vůbec namířen proti menšině LGBTQ+. Pouze zakazuje propagaci sexuálních menšin mezi dětmi ve školách a propagaci změny pohlaví u dětí do doby plnoletosti. Pan poslanec velmi dobře ví, že vzdělávání není v kompetenci EU, ale každá členská země si jej upravuje sama.
.
Pan poslanec Niedermayer je typickým produktem „bruselského“ prostředí, vyvyšování se a nesmyslného posazování progresivistických idejí, které v tomto prostředí hypertrofují. Tito lidé, přesvědčeni o své pravdě, se snaží neustále přenášet dekadentní myšlení hepertrofovaných lidských práv do zemí, které si ještě zachovaly zdravý rozum. Ukazuje se, že tyto síly, které v našem politickém prostředí reprezentují Piráti a TOP09, se snaží svoje progresivistické bludy prosadit třeba silou. Proto můžeme „v přímém přenosu“ sledovat nehorázný nátlak na Maďarsko, a to vyhrůžkami a vymyšlenými lživými tvrzeními kolem inkriminovaného zákona, přičemž vlastní zákon je pouze další záminkou k útokům na Maďarsko, ale i na ostatní členské země EU tzv. „východního bloku.
.
Je dobře, že již před volbami víme, co by nás po říjnových volbách čekalo, pokud by výše uvedené strany měly podíl na vládě. Čekalo by nás područí EU a indroktrinace naší společnosti progresivistickými nesmysly o množství pohlaví, stransgender apod. Naše děti by se ve školách místo fyzikálních zákonů učily o binárních lidech, o změně pohlaví a další hlouposti. To nesmíme dopustit.
.
Věřím, že právě ve volbách se ukáže, že velká většina občanů naší země uvažuje normálně a racionálně a bude volit ty, kteří říkají nahlas – rodinu tvoří maminka, tatínek a děti, svoje věci si máme rozhodovat sami, bohatství vzniká prací a další možná „obyčejné“, ale pravdivé věci.
.

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: