EpShark

Soros je zlo

13. 3. 2018



Tak pravil Václav Klaus (1) a není sám. „G. Soroš neustále podkopává demokraticky volené vlády v Izraeli“, prohlásil izraelský ministr zahraničí Nahshon


(1). Premiér Malajska kdysi řekl, že 40 let se snažili vybudovat svoji ekonomiku, a pak přijde debil jako Soroš s hromadou peněz a je po všem. Nazval ho kriminálníkem. (1)

Miliardářem se stal tak, že se snažil společně se spekulanty rozvrátit Bank of England a britskou libru, čímž připravili milióny Britů o mnoho miliard. Něco podobného, ale mnohem rozsáhlejšího dělal i v Asii.


On sám o své metodě rozvratu říká: “Jsem tu v podstatě proto, abych vydělával peníze, a nemohu, ani nebudu brát ohled na sociální důsledky toho, co dělám.“(1)
Bylo toho o něm napsáno tolik, že je z čeho vybírat, např.:

„Sorosem financovaná nevládní organizace poskytuje nelegálním migrantům cestovní příručky a rady, jak oklamat úřady…“(2)


„Sorosova kampaň globálního chaosu: projekty podporované Sorosem sdílejí tytéž základní znaky…Všechny fungují tak, aby oslabovaly schopnost státních a místních úřadů v západních demokraciích prosazovat zákony a hodnoty příslušných národů a komunit“….(5)


Americký novinář žijící v Praze, Eric Best, řekl: „Soroš otevřeně přiznává, že financoval aktivity na Majdanu…. Na podporu kampaně H. Clintonové věnoval 25 mil. dolarů.“(1) A ta jako ministryně zahraničí USA je hlavní pachatelkou rozvratu v Lybii.
Maďarský premiér Viktor Orban řekl, že Soros chce svrhnout vlády, které odmítají migraci. (3)


Nebo také: „Říše amerického miliardáře maďarského původu George Sorose podle Orbána usiluje o to, aby z Evropy učinila kontinent migrantů a útočí na všechny, kteří se jí v jejích snahách snaží zabránit; nejen na Maďarsko, ale i na Česko a Slovensko".(4)


Sorošův plán je záměr zlikvidovat národní státy v EU, sám Georg Soros to ovšem říká takto:

„ Náš plán má za cíl ochranu uprchlíků a národní hranice za překážku. (1) Problém je ovšem v tom, že to většinou nejsou uprchlíci, ale negramotní mladí muži, na evropských pracovních trzích nepoužitelní, jejichž ochota pracovat je minimální.
Zde (7) je Sorošova chobotnice – seznam slovenských neziskovek, podporovaných Sorošem.


A nakonec Tereza Spencerová, která již v roce 2016 řekla: „. Už dlouho je George Soros považován za tradičního organizátora všemožných „barevných revolucí“ s dlouhými prsty ve světové politice, ale nyní se nabízí pohled na financování všemožných organizací nebo médií v globálním měřítku. Nicméně, mě zaujaly pasáže o ovlivňování migrační politiky v Evropě. Podle Sorose by migrační krize měla být považována za „novou normu“, která navíc Sorosově organizaci nabízí „nové příležitosti“ k ovlivňování migračních politik na globální úrovni. Málem vzniká dojem, jako by uprchlická krize v Evropě byla plánována a pečlivě připravena, a to nejen Sorosovou organizací, ale i dalšími, kteří mohou získat ze změny regionální „migrační správy“, což v praxi nejspíš znamená omezení státní suverenity, jak se o tom před pár měsíci přesvědčilo Řecko, jehož ostrovy se z vůle EU (nebo snad přímo Sorose?) staly uprchlickými tábory. A k mání je přitom i seznam Sorosových „spolehlivých spojenců“ v Evropském parlamentu – kromě členů 11 výborů a 26 delegací jsou tam i jména 226 europoslanců… Pokud je to všechno reálné, tak z toho trochu běhá mráz po zádech. Velké peníze si koupily nejen Hillary Clintonovou, ale i unijní politiku. (6)

Pavel Dudr

Prameny:

(1) https://www.youtube.com/watch?v=jM2WFYSfsdA
(2) http://svobodnenoviny.eu/sorosem-financovana-nevladni-organizace-poskytuje-nelegalnim-migrantum-cestovni-prirucky-a-rady-jak-oklamat-urady/

(3) http://www.vlasteneckenoviny.cz/?p=197127

(4) http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/orban-se-opet-pustil-do-sorose-utoci-pry-i-na-cesko-i-slovensko/1596349

(5) http://pravyprostor.cz/sorosova-kampan-globalniho-chaosu/

(6) http://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Tereze-Spencerove-beha-mraz-po-zadech-nad-uniklymi-dokumenty-Strasna-pravda-o-Merkelove-uprchlicke-krizi-prodanych-politicich-Ukrajine-EU-449507

(7) http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/12352-vitezny-brezen-soros-propojeni-treti-sektor-cizi-zajmy-slovensko




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: