EpShark

Švédsko: feministická matka odmítla nahlásit, že afghánský uprchlík zneužíval její mladou dceru

25. 1. 2018



aby ho náhodou nedeportovali. 45 letá žena, která měla sexuální vztah s migrantem, se "bála, že bude poslán zpět do Afghánistánu".

Feministická matka ve Švédsku odmítla nahlásit afghánského uprchlíka, který žil ve svém domě, úřadům po tom, co sexuálně zneužíval její dvanáctiletou dceru.

45letá žena pracovala v uprchlickém centru v Sölvesburgu, když začala mít sexuální vztah s uprchlíkem, který tvrdil, že je 18letý.

Když se migrant stal oficiálním uprchlíkem, musel opustit centrum a žena mu dovolila, aby se přestěhoval do jejího rodinného domova.

Během krátké doby začal migrant sexuálně zneužívat 12letou dceru této ženy, líbal ji, objímal ji a při jednom incidentu v září 2017 ji začal afghánec ošahávat pod kalhotkami.

Poté, co dcera řekla matce, co se stalo, 45letá žena odmítla nahlásit incident úřadům nebo dokonce požádat afghánce, aby opustil domov a vyzvala dceru, aby to řekla svému otci, který pak kontaktoval policii.

Během následného soudního řízení žena vysvětlila, že nepodnikla kroky proti uprchlíkovi, protože se "bojí, že bude poslán zpět do Afghánistánu".

"Myslela jsem na něj tak hodně, aby mohl zůstat se mnou," dodala .

Matka také řekla starším sestrám oběti, že nemají nic říkat o tom, co se stalo. Příspěvky na facebooku byly později odhaleny, což ukázalo, že i měsíce po sexuálním útoku na její dceru matka popisovala afghánce jako "báječného" a pokoušela se mu pomoci najít nový domov.

Byla také údajně silným zastáncem #MeToo hnutí proti sexuálnímu násilí na ženách, ale asi ne v případě, že jsou tyto ženy sexuálně napadány migranty.

Afghánec obdržel za obtěžování pouze 100 hodin komunitní služby a nebude deportován.

Ačkoli uprchlík údajně v době napadení tvrdil, že mu je 18 let, je notoricky známé, že migranti lžou o svém věku, aby se vyhnuli tvrdším trestům odnětí svobody.

Šetření provedené švédskou národní agenturou pro forenzní medicínu zjistilo, že tři čtvrtiny přistěhovalců, kteří tvrdí, že jsou dětmi, jsou skutečně dospělí.

Minulý týden zveřejnila nová čísla švédská agentura pro trestní statistiku Brå, která ukázala, že případy znásilnění vzrostly o 10 procent v roce 2017.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: