EpShark

Chvilkaři mají politický program – rozvrat

11. 12. 2019



Často zde čteme, že spolek Milion chvilek nemá žádný program, jenže má. Je to program Sorosův, který se dnes už vůbec netají s tím, že podporoval Majdan, a dokonce promluvil o tom, jak je pyšný na převrat na Ukrajině, i o tom, že  platil Čaputovou (1) Přitom výsledkem Majdanu bylo 82 mrtvých v Kyjevě, 298 cestujících zahynulo v letadle malajsijské letecké společnosti, Ukrajina ztratila Donbas a Krym, a milióny mladých lidí odtud emigrují.

Slovenský premiér Robert Fico byl donucen k abdikaci, když prohlásil: “ Dnes už víme, že organizátoři těch demonstrací po vraždě Jána Kuciaka byli z organizací, které platí George Soros.“ (3) A dnes už je bývalý premiér trestně stíhaný  kromě jiného za schvalování trestného činu. Fico je stíhán za to, že se zastal již bývalého poslance krajně pravicové strany LSNS Milana Mazureka odsouzeného za protiromské výroky.( 4)

Na poslední demonstraci Milionu chvilek promluvil též ředitel Transparency International David Ondráčka, který se v tomto programu velmi silně angažuje. Neřekl sice nic nového, pouze známé fráze, jako „ Premiér ukazuje, že krást ze státního je úplně normální…. Svěřenecké fondy byly jen naoko….Máme toho dost? – Máme, odpovědělo publikum…“ Ale je zřejmé, že tuto akci silně podporuje.

Organizaci Transparency International financuje m.j. i George Soros, což potvrzuje mnoho zdrojů, např. Wikip.(5), nebo:

„Nejen, že společnost Transparency International -  kde je výkonným ředitelem Jo Swinson, dostává miliony z Bruselu,  ale také je financována z OPEN SOCIETY George Sorose.“ (6 )

O metodách rozvratu G. Sorose toho bylo napsáno již dost (7), nezbývá než doufat, že se dokážeme poučit z chyb, které se již staly.
 

Pavel Dudr


Prameny:

(1) https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/George-Soros-promluvil-Jak-je-pysny-na-prevrat-na-Ukrajine-i-o-tom-jak-platil-Caputovou-601962  
(3) https://aeronet.cz/news/varovani-pro-babise-od-fica-dnes-uz-vime-ze-organizatori-tech-demonstraci-po-vrazde-jana-kuciaka-byli-z-organizaci-ktere-plati-george-soros-slovenska-obdoba-uooz-zacala-vysetrovat-organizatory/

(4) https://zahranicni.ihned.cz/c1-66689820-slovenska-policie-stiha-byvaleho-premiera-fica-zastal-se-poslance-odsouzeneho-za-protiromske-vyroky

( 5) https://cs.wikipedia.org/wiki/George_Soros

(6)
https://www.facebook.com/ForBritainStockton/photos/a.955227078201927/1085184971872803/?type=1&theater
(7) https://pravyprostor.cz/soros-je-zlo/




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

F.Ifejda
11. 12. 2019 18:48

F.Ifejda napsal: Ten Sereš potřebuje dostat přes držku,ostatní pak zařídí příroda.

K tomuto vykradači bank je potřeba přiřadit menší,malé,i nejmenší Serešíky,na př.i Kalouska,Mináře-Minaříka,Roken Rolla a další mizery.
F.Ifejda
11. 12. 2019 18:45
Ten Sereš potřebuje dostat přes držku,ostatní pak zařídí příroda.

Vložit komentář: