EpShark

Nová italská vláda vyzývá nevládní organizace, aby dovezli více migrantů

17. 9. 2019



Trajekt pro přepravu migrantů, který letos nepřetržitě přiváží migranty, převážně muže ve vojenském věku do Evropy, oznámil, že nová italská levicová vláda dovolila vyložit 82 migrantů na ostrov Lampedusa. 

Sedmdesát procent jednotlivců na palubě jsou muži ve vojenském věku.

Námořní přepravní loď „Ocean Viking“ provozovaná nevládními organizacemi SOS Mediterranee a Doktoři bez hranic oznámila v sobotu, že italské úřady daly lodi povolení, aby mohla přistát na ostrov Lampedusa.

Loď oznámila, že uplynulo šest dní od doby, kdy vyzvedla tuto poslední skupinu migrantů, předtím než dostala povolení k přistátí.

Na lodi je v současné době 58 mužů, 6 žen a 17 nezletilých.

Dříve byly za nacionalisticko-populistické vlády Salviniho uzavřeny italské přístavy pro tyto lidské neziskové organizace. 

Teď, když v Itálii vládnou levicoví globalisté, byly přístavy znovu otevřeny masám z třetího světa.

Nová italská vláda tak opět začne umožňovat neziskovkám a pašerákům lidí z nevládních organizací, aby do Evropy přivezli co největší množství kulturně nekompatibilních migrantů převážně vojenského věku do Evropy.

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Jáchym
19. 9. 2019 6:18
Kdyby to někdo ze špiček EU chtěl zastavit, tak se to dávno neděje. Jakékoli řeči o prevenci proti migraci jsou jen pouhá póza, která má uklidnit pár lidí, kteří tomu chtějí věřit.
Pavel Hus
18. 9. 2019 15:19
Jak dlouho bude jeste pokracovat tohle beztrestne sireni lzivych poplasnych zpav?

Vložit komentář: