EpShark

Studentské noviny v USA: Bílá DNA je ohavnost

12. 12. 2017



Nový příspěvek ve studijním deníku Texaské univerzity říká bílým studentům: "Vaše DNA je ohavnost."

http://www.zerohedge.com/sites/default/files/images/user3303/imageroot/2017/11/28/20171130_white_0.jpg

"Když myslím na všechny bílé lidi, s nimiž jsem se někdy setkal - ať už to byli profesoři, vrstevníci, milenci, přítelkyně, policisté a tak dále - je možná jen tucet, které bych považoval za "slušné "," píše student Rudy Martinez v univerzitním časopise.

Později ve svém článku popisuje policii jako "fašistické pěšácké vojáky" a říká, že "bílý rasista obývá Bílý dům".

Dále naznačuje, že "bělošství ve Spojených státech" je "konstruktem používaným k zachování systému rasistické moci".

Podle sociálních médií byl Martinez předtím zadržen ve Washingtonu, DC, během inaugurace prezidenta Trumpa.

Andrew Homann, bývalý prezident studentské rady TSU vyjádřil na facebooku své znechucení nad tímhle protibělošským dílem.

"Právě když si myslíte, že názorové sloupečky v univerzitním časopise se nemohou zhoršit, zveřejní toto mistrovské dílo, které překoná mé očekávání," vysvětlil Homann.

Homann řekl Washingtonu Examinerovi:

"Nemám pochyb o tom, že rasismus je dnes ještě naživu. Podívejte se dál než na tento okázalý rasistický a nechutný článek, který vyšel v University Star. I když se domnívám, že pan Martinez má právo vyjadřovat svůj znevažující pohled na svět, jsem zděšený, že školní časopis, financovaný školou a daňovými dolary, poskytl tomuto člověku platformu, aby tak učinil."

Martinezův článek uzavírá takhle:

"Bělošství skončí, protože chceme, aby to tak bylo. A když zemře, budou miliony kulturních zombií bezcílně putovat po obrovsky změněné krajině. Ontologicky řečeno, bílá smrt bude znamenat osvobození pro všechny ...

Do té doby si pamatujte toto: Nenávidím vás, protože byste neměli existovat. Vy jste (běloši) dominantní aparát na planetě a černá díra, ve které všechny ostatní kultury při setkání s vámi zemřou."

Mike

Zdroj: Washington Examiner




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: