EpShark

Amsterdam: Podnikatel se vrátil z dovolené, našel svůj majetek obsazený 40 žadateli o azyl

23. 8. 2019



Podnikatel v Amsterdamu se vrátil z dovolené a zjistil, že jeho majetek zabírá 40 odmítnutých žadatelů o azyl, kteří mu řekli, aby odešel.

Podle zprávy AT5 byl podnikatel Salih Ozcan „vyhoštěn ze svých vlastních prostor“ migrantskými squattery po návratu z dovolené.

Poté, co Ozcan získal svůj majetek od „špatného nájemce“, který jej používal v lednu jako továrnu na marihuanu, Ozcan toto místo zrekonstruoval a plánoval jej použít pro svou automobilovou společnost.

Byl šokován, když zjistil, že ho obsadilo 40 neúspěšných žadatelů o azyl, kteří toto místo úplně zničili.

Ozcan se zmínil o hromádkách odpadků u vchodu a řekl, že tato scéna je příliš „bláznivá pro slova“ a dodává: „Přicházejí sem jen krysy a myši.“

Video ukazuje rozzlobené africké migranty, kterým čelí jak Ozcan, tak i obsluha kamery z televizní stanice. Migranti hrozili, že zavolají policii, pokud neodejdou okamžitě.

„Musím opustit svou vlastní budovu?“ Zeptal se rozzlobený Ozcan.

Ozcan se rozhodl opustit vlastní budovu, než se do případu zapojí policie.

"Je to velmi špatný pocitNemám na to vůbec žádná slova,“ řekl. "Těm lidem trochu rozumím, ale oni mi vůbec nerozumí. Neuvěřitelné. Že něco takového je možné v této zemi.“

Policie se k případu výslovně nevyjádřila a uvedla, že k této záležitosti nebude přistupovat tak naléhavě.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Jozef Toporcer
24. 8. 2019 6:20
Zase tie opice potvrdili že patria do Afriky.
Ina kori
23. 8. 2019 20:45

Miri napsal: Tak to by mě taky zajímalo..

Na vaši otázku by měl dát odpověď p.Hamáček. To jeho rezort mu udělil azyl v ČR. Na základě čeho, to je otázka pro voliče ČSSD. Jinak mě také zajímá, jaký padne za toto znásilnění trest. Být to moje dcera, tak si najdu cestu ke spravedlnosti. Orgány činné v trestním řízení nás nechrání.
Miri
23. 8. 2019 14:35

F.Ifejda napsal: No,přece,tady u nás takoví oškliví migranti nejsou,just,dup,dup!Ono bude stačit až vítači prosadí dávky pro tu pakáž na úrovni Rakouska-a jsou tu.Díky za Okamuru,Zemana a snad i Babiše.Drahoš nebo na př."prase" senátor Fischer by je sem dávno vpustili.A propó:kde je ten černoch,který u Litoměřic znásilnil nezletilou??!!!

Tak to by mě taky zajímalo..
F.Ifejda
23. 8. 2019 10:15
No,přece,tady u nás takoví oškliví migranti nejsou,just,dup,dup!Ono bude stačit až vítači prosadí dávky pro tu pakáž na úrovni Rakouska-a jsou tu.Díky za Okamuru,Zemana a snad i Babiše.Drahoš nebo na př."prase" senátor Fischer by je sem dávno vpustili.A propó:kde je ten černoch,který u Litoměřic znásilnil nezletilou??!!!

Vložit komentář: