EpShark

89 % Britů z generace Z říká, že jejich život nemá žádný smysl

6. 8. 2019



Nový průzkum z Velké Británie ukazuje, že ohromujících 89 procent mladých lidí ve věku 18–29 let má pocit, že jejich životy jsou bezvýznamné a bez účelu.

30 procent mladých lidí si stěžuje na „uvíznutí ve vyjetých kolejích“, zatímco 84 procent tvrdí, že „nedokážou žít nejlépe, jak dokážou“.

Podle 45 procent respondentů je jedním z primárních důvodů, proč nebylo v jejich životě dosaženo štěstí a smyslu, nedostatek financí.

Průzkum provedený společností Yakult UK zjistil, že 80 procent lidí ve všech věkových skupinách cítilo, že žijí bezúčelně, ale u lidí starších 60 let toto číslo klesá na 55 procent.

Více než třetina Britů by začala svůj život úplně znovu, pokud by měla tu šanci.

I když to v žádném případě není jediný důvod, mnozí argumentují, že za hromadné masakry, jaké jsme mohli vidět minulý víkend v USA páchané mladými muži může částečně nihilistická malátnost, do které mnozí dospívající dorůstají.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Jekyll
7. 8. 2019 13:18
Toto je dôvod, prečo podporujem klimatické štrajky a všetky možné štrajky školákov. Memorovanie človeku ničí mozog. Čím viac času človek strávil v škole, tým je väčší slniečkar. Nech ľudia žijú zdravý život, potom budú mať zdravé názory.

Vložit komentář: