EpShark

Anglie: levicový fanatismus přebírá vládu

11. 12. 2017



Zprávy z Velké Británie jsou za poslední roky stále děsivější. Od boje za zákaz vlajky s křížem sv. Jiřího až po dnešní nenávistné výlevy vůči každému kdo není „s námi“. Anglie má, jak se zdá, podivnou představu, jak by „kavárna“ měla prezentovat svou ideologii. A také představu, jak by to měli povinně přijímat ostatní.

Elity se postavily proti národu

Poslední článek z deníku Independent je však skutečně hitem. Říká se v něm, že progresivní aktivisté protestují proti tomu, že při evidenci kriminality mladistvých se jaksi často vyskytují černoši, asiaté a etnické minority (Black, Asian and Minority E thnic; BAME). Jinými slovy, při vyšetřování kriminality do sítí občas padnou i děti. Přestože se absolutní číslo této kriminality snižuje, naopak prudce narůstá podíl nebílé a původem neanglické mládeže. Podle aktivistů jde o institucionální rasismus a požadují reformy trestního systému. Nelze však zbavit dojmu, že nevadí hodně BAME mladistvých ve věznicích. Jako kdyby jim vadilo příliš málo bílých.

Diana Abott, asistentka poslance Lammyho řekla:

„Správa po zprávě hovoří o stejném problému a společnost se ptá, kolik důkazů je potřeba k tomu, aby vláda zavedla reformy. Je načase podniknout skutečné kroky na potlačení institucionálního rasismu v systému trestního soudnictví.“

V Londýně, kde je 40 % populace BAME, 60 procent všech dětských zatčení metropolitní policie se týkalo černošských, muslimských dětí a dětí z etnických menšin. Šlo o 12 000 zatčení z celkového počtu 20 000.

BAME mladiství tvořili v policejní oblasti Bedfordshire 42 % uvěznění, kde je z celkové populace jen 23 % BAME. Ve West Midlands, kde 30 % celkové populace není bílá, policie zaznamenala míru zatýkání BAME mladistvých na úrovni 41 %.

Nepoměr v několika regionech byl obzvláště ostrý. V Dorsetu, který má jen 4 % nebílé populace bylo 14 % BAME mladistvých. V Dyfed Powys, s 2 % nebílé populace, tvořili BAME mladiství 25 % zatčených.

Z počtu uvězněni na území celé země skoro polovina (49 %) mladistvých je z černé nebo jiné etnické menšiny, ve srovnání se 41 % v předchozím roce a 35 % před dvěma lety. V roce 2006 byl podíl mladistvých pachatelů BAME ve vazbě jen 25 %.

Poslanec anglického parlamentu David Lammy vydal v září zprávu — „Lammyho zpráva“. V ní bylo poukázáno na rostoucí nepřiměřenost BAME v systému trestního soudnictví.

Výsledkem hrozivého nárůstu nebílé kriminality mladistvých však podle aktivistů nemá být analýza příčin.

Ve skutečnosti chtějí pronásledovat policisty a soudce za to, že si dovolí někoho z BAME vyšetřovat a nedejbože i odsoudit.

Frances Crook, výkonná ředitelka Howardovy ligy pro reformu trestů, ocenila snížení počtu dětí vstupujících do trestního systému. Podle ní to bylo značným pokrokem. Ale řekla, že „je stále dost práce“.

Pokračovala:

„Výrazný počet BAME mladistvých, kteří se dostali do systému, vyvolává velké obavy. Vzbuzuje vážné otázky týkající se rozhodování v průběhu cesty trestního soudnictví — od rozhodnutí policie o zatčení, rozhodnutí o odvolání a rozsudcích soudů pro mladistvé.“

Paradoxem pak je vyjádření mluvčího vlády, který řekl:

„Diskriminace je stejně nepřijatelná v systému trestního soudnictví, jako je kdekoliv jinde — rasu a etnickou příslušnost nelze použít jako omluvu pro zatčení.“

Nicméně vláda je naopak odhodlána prosadit rasový princip při vyšetřování, když mluvčí dodal:

„Vláda je odhodlána osvětlit nespravedlnost jako nikdy předtím, proto jsme minulý měsíc vydali Audit rasové nerovnosti a budeme čelit otázkám, které vyvolal.“

Zdá se, že jeden Rotherhamský skandál Anglii nestačil, tentokrát chce země přenést princip skandálu na systematickou bázi. Pokud se policisté začnou bát vyšetřovat BAME, pak je jen jeden možný a logický důsledek. Masový nárůst kriminality a teror vůči bílému obyvatelstvu. Rotherham se bude opakovat v každém regionu, po celé zemi. To není apokalyptická vize, ale holý fakt.

Druhým důsledkem bude naopak snaha kriminalizovat bílé, aby se naplnila „ směrná čísla“. Co udělá policejní okrsek s příliš mnoho zatčenými BAME za závažnou trestnou činnost jako jsou loupeže, přepadení, vydírání, zranění a vraždy? Jednoduše sbalí pár bílých mladistvých za výtržnost na ulici, za špatný pohled, nebo jen zato, že jsou bílí. Opět logický důsledek.

A čísla statistiky budou nadále hrát v neprospěch bílých. Aby byla dodržena „směrná čísla“odsouzených, černoch, který se pokusil o vraždu, může klidně dostat podmínku a naopak, bílý mladík, který přešel na červenou, nebo jel příliš rychle na kole, bude sedět rok v base.

Anglie: kdo není s námi, jde proti nám

Jak si představují naši „demokraté“ prosazení těchto drakonických úvah? Dnes už nestačí jen se spoléhat na mlčící většinu. Jak se ukázalo v nespolehlivých volbách v USA, či v referendu o Brexitu, i mlčící většina, „ white trash“ má sílu něco zvrátit

Anglický Guardian zaútočil na superstar popové scény Taylor Swift.

Podle deníku je zpěvačka podezřelá z kladného vztahu k Trumpovi. Prosazuje se přes na sociální sítě, stejně jako množství extremistů včetně amerického prezidenta, zaměřuje se jen na svou kariéru, což je pro Guardian známka sobeckosti. A hlavně nikdy nekritizovala Trumpa.

Podle Guardian je Taylor Swift podezřelá, protože se nepřipojila k nenávistnému chóru mediálního průmyslu, který odsuzuje Donalda Trumpa.

Tento diktát je šílený. Dnes už podle elity nestačí, že nebojujete proti vládě této elity. Dnes je povinné se připojit ke 2 minutám nenávisti podle George Orwella.




Lidé, kteří se starají jen o svůj byznys, jsou úspěšní a nejsou ochotni být manifestačně v čele této nenávisti, jsou podezřelí. Pokud jsou navíc ještě bílí, křesťané, podezřelí již nejsou. Jednoduše svou neochotou „vykoupit bílou vinu“ ukazují, že jsou nepřátelé.

A projevit se jako patriot? Více důkazů už netřeba. Taylor Swift je nepřítel. Není s námi, je proti nám.




Taylor Swift zpívá americkou hymnu. Jako 11letá.

Píše pan Juraj Poláček na slovenském SlobodnýVýber.sk

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Lukrecie
20. 10. 2018 16:07
Je to naprosto šílené. Evropa páchá sebevraždu a Británie se rozhodla být první. A přesně, Británie už je ztracena bez ohledu na to, jak dopadne Brexit. Z toho totalitního levicového fanatismu, který se rozhodl zničit vlastní kulturu, je člověku špatně.
Jaka
26. 8. 2018 21:10

Jaka napsal: Promiňte, ale co to je populace BAME ?

Už jsem to našla coby samotné slovo BAME "Černošský, asijský a menšinový etnický původ (používá se k odkazu na členy ne-bílé komunity ve Velké Británii)"
Jaka
26. 8. 2018 21:02
Promiňte, ale co to je populace BAME ?
.....
16. 3. 2018 12:16
....Rozumným lidem nevadí Slovák, Ukrajinec, Žid, Vietnamec a pod. ... Rozumným lidem by neměli vadit pouze nepříživníci, to znamená ti, co to co odeberou zase minimálně vrátí. Pokud vidím sto tisíc slovenských vysokoškolských studentů v čechách, co ti vrátí za své zdejší bezplatné studium? Těch deset procent z nich, co se tu naučí číst a psát emigruje neprodleně do německa, kde je najmou jako levné východní zahradníky, sluhy , v nejlepším případě řidiče, a ti zbývající tu zůstanou na sociálních dávkách, stejně jako slovenští cikáni / dalších minimálně sto tisíc.../. Ty tu pak budeme celý život živit z vlastních kapes, a oni budou mít jen jednu práci, a to množit se jako králíci...
j.Fridrich
21. 2. 2018 6:28
Ono je to snadné - jde u přijímání imigrantů o to - kolik a odkud - a nad tím musíme zůstat pány my, Evropané - hlídat své hranice a mít kontrolu koho do země pustíme a koho ne, to je přece právo a povinnost každého státu. Kolik - v žádném případě ne v řádu statisíců nebo dokonce milionů. Odkud - z našich civilizačních okruhů. Rozumným lidem nevadí Slovák, Ukrajinec, Žid, Vietnamec a pod. Rozhodně vadí islámský Arab a Afričan.

Vložit komentář: