EpShark

Syřan znásilnil poníka v berlínské dětské ZOO

13. 11. 2017



Policie zatkla 23letého syřana pro znásilnění poníka v zoologické zahradě v Berlíně. Ze zločinu člověka usvědčili šokovaní návštěvníci, kteří si pořídili fotografii incidentu a předali ji úřadům.

K incidentu došlo v pátek 3. listopadu o půlnoci na dětské farmě, která je součástí Goerlitzkova parku v německém hlavním městě . Muž byl spatřen opatrovatelkou, která byla v Zoo s dítětem.

"Moje pečovatelka byla v Goerlitzkově parku se synem, když se stali svědky znásilnění poníka," řekla žena Berliner Morgenpost a dodala, že její opatřovatelka informovala personál parku o incidentu, ale nechce o tom už mluvit, protože to bylo příliš traumatizující.

Zaměstnanec zoologické zahrady řekl novinářům, že opatrovatelka pořídila fotografii muže, když se dopustil toho činu, a okamžitě kontaktovala personál parku, který zavolal policii. Když si muž uvědomil, že ho viděli, slezl ze zvířete a zmizel z parku.

Když viděli fotografii, ochranka parku našla muže a zadržela jej předtím, než opustil park. Pak ho předali policii.

"Věříme, že došlo k napadení poníka v Goerlitzkově Parku," napsal deník Berliner Morgenpost .

Berlínská policie potvrdila, že 23letý muž ze Sýrie čelí obvinění z porušení zákona o ochraně zvířat před týráním a "způsobení veřejné nepřístojnosti sexuálním činem". První obvinění nese trest ve vězení až do tří let nebo pokutu, zatímco za druhé obvinění je trest odnětí svobody až na jeden rok nebo pokuta.

Oblíbená mezi mladými rodinami, dětská zoologická zahrada v Berlíně je domovem dvou poníků, dvou oslů, půl tuctu ovcí a koz, stejně jako asi deseti kuřat , kachen a králíků.

Zaměstnanec zoologické zahrady uvedl, že všichni zaměstnanci jsou velmi zklamáni ze znásilnění a doufají, že to nezanechá trvalý dojem na reputaci parku. Správci parku říkají:

"Pozitivní věci se tu dějí po celý rok. Je škoda, že jsme s takovou událostí spojeni."

"Podezřelému je zakázán vstup do našeho zařízení, a pokud se vrátí, oznámíme to. Něco takového se nikdy předtím nestalo," prohlásili.

Mike

Zdroj:

https://vladtepesblog.com/2017/11/10/berlin-syrian-rapes-pony-on-childrens-farm-in-public-park/

https://sputniknews.com/europe/201711121059028744-syrian-arrested-germany-pony-rape/




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: