EpShark

Levice v USA přiznává porážku: „Nic Trumpa nepoškodí. On nerezignuje ani nebude sesazen…“

6. 11. 2017



Levice po celé Americe je demoralizována a začíná přijímat svou nevyhnutelnou porážku. Všechno jejich kvílení, křičení a pláč byl k ničemu. Demokratická strana je v chaosu a jejich hollywoodští hrdinové – morální autority – se ukázali, že to jsou obyčejní sexuální násilníci, pedofilové , zvrhlíci a prostitutky.

Také mainstreamová média se zdiskreditovali. Jejich dlouhodobý zvyk nahradit žurnalistiku politickým aktivismem, který byl akcelerován během Obamových let, byl osvobozen od svých posledních omezení, když se jednalo o Trumpa. Často až zuřivá nenávist k Trumpovi zbavila mainstreamová média zbytku důvěryhodnosti. Média vypadají jako propagandisté, kteří už nehledají pravdu, ale vytvářejí kampaň pro své favority. Jejich důvěryhodnost je na historických minimech .

Univerzity, další pilíř levicové nadvlády se taky zdiskreditovali. Profesorové se ukázali být jako fanatičtí radikální neomarxisté, který by často chtěli v lepším případě diskriminovat bílou rasu a v horším případě ji úplně vyhladit . Vadí jim i nekonfliktní nápis, Je OK být bílý . Mnozí studenti se ukázali být jako naprosto netolerantní ke svobodě slova a vyjadřování, někteří dokonce podporují pedofilii. Jak je vidět na obrázku dole, kde studenti kromě bílého rasizmu protestují i proti kriminalizaci pedofilie.

YouTuber Shawn_jen je levičák a neomarxista, který dělá spoustu videí, ve kterých útočí na nacionalisty. Minulý pátek ale přiznal porážku na svém tweetu, kde napsal:

„Nic Trumpa nepoškodí. Nikdy nerezignuje ani nebude sesazen. Vyhraje i druhý termín. A za deset let budou demokraté ještě vzpomínat na to, jak důstojný prezident to byl v porovnání s další várkou republikánských kandidátů.“

Vypadá to nadějně. Ale vyhráno ještě zdaleka není…

Mike

Zdroj: Information Liberation




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: