EpShark

Vítězství neomarxistů - pro slušné lidi bezdomovectví, pro teroristy nové bydlení

4. 11. 2017



Nová zpráva, kterou zveřejnilo švédské zpravodajství SVT uvádí, že bydlení bude prioritně poskytováno migrantům, co znamená, že zranitelné skupiny, jako jsou mladí lidé, osoby potřebující péči a osoby opouštějící léčebné ústavy, budou bez bydlení, které naléhavě potřebují.

60% švédských obcí tvrdí, že se potýkalo s problémem najít vhodné bydlení potřebným kvůli "vysídlujícímu účinku" práva na bydlení pro žadatele o azyl před ostatními.

V příštím roce se věci zhorší. Podle švédských obcí a krajských zastupitelství (SKL) může v příštím roce dostat nárok na ubytování téměř 100 000 migrantů, kterým bylo uděleno povolení k pobytu.

"V důsledku toho ostatní, kteří potřebují bydlení, budou bez něho. Pro ně totiž nemáme povinnost poskytnout bydlení", říká Thed Carlsson, vedoucí sociálních služeb v Hässleholm.

Ministr bydlení Peter Eriksson se pokoušel přesunout vinu na místní úřady a tvrdil, že je to jejich chyba, že nevybudovali dostatek domů.

"Nedostatek bydlení nelze vyřešit rychlou opravou. Bude to trvat dlouho, než vyřešíte nedostatek bydlení, který trvá už 20 let", řekl.

Švédsko každý rok dováží do své země množství migrantů, pro které nemá práci ani bydlení. A migranti nejsou schopni si sami práci najít nebo si za vlastní peníze obstarat bydlení. Trpí tak často ti, kteří do sytému sociálního pojištění přispívali celý život a když se sami dostali do nesnází „sociální stát“ se o ně nepostará, protože zdroje obětoval pro migranty.

Švédské město Lund jde ještě dál. Jak psal Marián Kechlibar:

"Švédské město Lund navrátilcům z Islámského státu nabízí sociální programy k dalšímu začlenění do společnosti (například sponzorované bydlení). Mentalita, podle které musí být postaráno o každého, je v kolébce sociálního státu silná. Podívejte se například na diskusi k témuž dotazu na serveru Quora. Najdete tam vzdělané Švédy (soudě dle bezchybné angličtiny), kteří takové opatření hájí. "

V Británii chtějí členům ISIS, kteří se vrátili do Spojeného království nabídnout zdarma ubytování. Nový předseda UKIP Bolton na tohle šílenství reaguje takhle:

" Myšlenka, že britští občané, kteří se vracejí z boje po boku ISIS, by měli dostat pomoc při hledání zaměstnání a měla by jim být poskytnuta jakákoli pomoc při hledání bydlení, by mohla být směšná, kdyby to nebyla skutečnost.

Je to vážný návrh, který je naivní, zavádějící a znepokojující, jak je to jen možné.

Islámský stát je nepřítelem britského národa. Jedná se o organizaci, která je zodpovědná za zabíjení nevinných britských lidí, kteří žijí v ulicích Londýna a Manchesteru. Jedná se o organizaci, kde děti vykonávají popravy a často popravuje své zajatce utopením nebo upálením. Je to organizace, která vyzývá k válce na našich ulicích. Islámský stát je barbarské a necivilizované zlo, které se prohlásilo za našeho nepřítele. Usiluje o svržení našeho způsobu života, terorismus je jeho upřednostňovanou taktikou a zabije kohokoliv, kdo mu stojí na cestě, pokud bude mít tu příležitost.

Každý, kdo bojuje nebo jakýmkoli způsobem podporuje islámský stát, je nepřítelem této země. Pokud jsou takoví lidé zabiti během boje v Sýrii, v Iráku nebo kdekoli jinde, pak to bude v pořádku. Jsou-li to Britové, jsou to také zrádci. A musí být odsouzeni.

Ale to naše vláda nedělá. Místo toho, když máme na našich ulicích kolem 7 000 veteránů bez domova, vláda navrhuje, aby tito džihádističtí zrádci při návratu do Spojeného království dostali pomoc při hledání zaměstnání, aby jim bylo poskytnuto preferenční zacházení při hledání bydlení a bylo jim poskytnuto poradenství, vše zaplacené zemí, proti které bojovali a kterou zradili.

Nechceme, aby se někdo, kdo bojoval s islámským státem, vrátil zpět do Velké Británie. Vrátí-li se, musí být zatčen a odsouzen. Určitě nemají právo na preferenční zacházení. Taková léčba může sloužit pouze k povzbuzení ostatních. "

Britská vláda nemá dost zdrojů, aby mohla sledovat podezřelé džihádisty, ale má zdroje, aby mohla postavit nové centrum proti hate speech a aby mohla dávat bydlení zdarma vracejícím se bojovníkům ISIS. Švédové jsou na tom stejně. Jejich vláda nemá dost zdrojů , aby vyšetřovala všechny případy znásilnění v zemi, ale má zdroje na dávky pro migranty a teroristy.

Je to příklad naprosté dekadence současného Západu. Také to poukazuje, že neomarxisté v těchto zemích zvítězili. Podle ideologie neomarxismu, jsou totiž zločinci ve skutečnosti oběti rasistické bělošské patriarchální společnosti a zaslouží si pomoc. Naopak poctivě pracující lidé jsou ve skutečnosti vykořisťovatelé a utlačovatelé - proto musí platit vysoké daně. A tyto zdroje pak budou poskytnuté ubohým obětem, jako jsou například bojovníci ISIS.

Mike

Zdroje:

http://www.westmonster.com/sweden-migrants-given-housing-ahead-of-other-vulnerable-groups/

http://www.westmonster.com/bolton-government-plan-to-appease-returning-jihadi-traitors-is-outrageous-act-of-foolishness/




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Jaka
28. 11. 2017 20:04
Globalizace a stín Švédska - bod pro bodový plán toho, co se také stalo v Norsku - https://norgesaksjonen.org/2015/12/07/globaliseringen-og-halalslakten-av-sverige-en-punkt-for-punkt-blakopi-av-hva-som-ogsa-har-skjedd-i-norge/
Jaka
28. 11. 2017 12:39
Göteborské kostely otevírají dveře bezdomovcům - vylučují Švédy - https://samnytt.se/goteborgs-kyrkor-oppnar-dorren-for-hemlosa-exkluderar-svenskar/

Vložit komentář: