EpShark

"Mohammed" je budoucností Evropy

3. 11. 2017



Giulio Meotti
28. října 2017 v 5:00

https://www.gatestoneinstitute.org/11095/europe-demography-muhammad

Pro další podobné články navštivte českou verzi Gatestone institutu

  • Během následujících třiceti let se očekává, že populace Afriky se zvýší o jednu miliardu.

  • Francouzský ekonom Charles Gave nedávno předpověděl, že do roku 2057 bude mít Francie muslimskou většinu - a tento odhad ani nezohlednil počet očekávaných nových migrantů.

  • Africká explodující populace se bezpochyby bude snažit dosáhnout břehů bohaté, senilní Evropy, která již prochází vnitřní demografickou revolucí. Evropa, aby si udržela svou kulturu, bude muset učinit těžká rozhodnutí, pokud nebude chtít zaniknout. Otázka zní: Rozhodne se Evropa chránit své hranice a civilizaci dříve, než bude zničena?

Francouzský prezident Emmanuel Macron v létě sklidil bouřlivou kritiku a obvinění z "rasismu" - za to, že řekl, že ženy "se sedmi nebo osmi dětmi" jsou zodpovědné za současný stav afrického kontinentu, a tak vytvářejí výzvu, která je podle Macrona "civilizační".

Organizace spojených národů přiznává, že Macron má pravdu. Podle výroční demografické zprávy OSN " Světové obyvatelstvo v budoucnu " žije jedna šestina světové populace v Africe. Do roku 2050 bude tento podíl jedna čtvrtina a na konci století, kdy Afrika bude mít čtyři miliardy lidí - jedna třetina.

V Africe je čtyřikrát více narození než úmrtí. Podle údajů za rok 2017 je celková míra porodnosti 4,5 dětí na ženu, oproti 1,6 v Evropě. Během následujících třiceti let se očekává, že populace Afriky se zvýší o jednu miliardu . Není těžké si představit, jak hromadné ilegální přistěhovalectví ovlivní Evropu prostřednictvím takového obrovského demografického tlaku. Africká demografie již začala tlačit na "starý kontinent".

Když Německo nedávno otevřelo své dveře více než milionu lidí z Blízkého východu, Asie a Afriky, příznivci otevřených hranic opakovaně říkali, že milión migrantů není nic v evropské populaci 500 milionů lidí. To však bylo špatné srovnání. Správné srovnání je mezi nově příchozími a nově narozenými. V letech 2015 a 2016 se v Evropě narodilo 5,1 milionu dětí . Ve stejném období podle zprávy Pew Research Center přibližně 2,5 milionu přistěhovalců doplulo do Evropy. A hodně zemí, jako je například Francie, odmítá uvádět etnicitu nově narozených a tak neexistuje způsob, jak vědět, kolik narozených v Evropě lze připsat muslimským komunitám.

Další studie OSN také informuje o evropských perspektivách a nezabývá jenom EU, ale celou Evropou. V roce 1950 žilo v Evropě 549 milionů lidí. V roce 2017 742 milionů. Očekává se, že v roce 2050 tohle číslo bude 715 milionů. V roce 2100 se předpokládá pokles počtu na 653 milionů. Takže za 30 let v důsledku demografického kolapsu ztratí Evropa 30 milionů lidí a do konce století téměř 100 milionů lidí. "Antikoncepce" fungovala nejúčinněji v Evropě, která to demograficky nepotřebovala, a nejhůře v Africe, která by ji potřebovala.

V Evropě budou země, které se populačně zmenší, a země, které populačně porostou. Ty rostoucí nám řeknou, jak bude kontinent vypadat. Evropa, s přidaným demografickým tlakem z Afriky, bude ovládána většinovým muslimským obyvatelstvem.

Evropa se dopouští sociální eutanázie. Německo má podle odhadů ztratit 11 milionů lidí. Bulharsko poklesne ze 7 na 4 miliony, Estonsko ze 1,3 milionu na 890 tisíc, Řecko z 11 na 7 milionů, Itálie z 59 na 47 milionů, Portugalsko z 10 na 6 milionů, Polsko z 38 na 21 milionů, Rumunsko z 19 na 12 milionů a Španělsko ze 46 na 36 milionů. Očekává se, že Rusko se zmenší ze 143 na 124 milionů.

Mezi zeměmi které čeká populační růst, se očekává, že Francie bude růst z 64 na 74 milionů a Spojené království z 66 na 80 milionů. Švédsko by mělo růst z 9 milionů na 13 milionů a Norsko z 5 milionů na 8 milionů. Očekává se, že počet obyvatel Belgie ve výši 11 milionů se zvýší o 2 miliony. Těchto pět evropských zemí je také mezi těmi, které mají největší podíl muslimů.

Kromě toho z nové zprávy Eurostatu z minulého týdne vyplývá, že počet úmrtí na "starém kontinentu" vzrostl v jednom roku o 5,7% v důsledku stárnutí obyvatelstva, ale demografický růst islámských oblastí s vysokou hustotou obyvatelstva je obrovský:

"Nejvyšší míra přirozeného růstu populace byla zaznamenána ve východních Londýnských čtvrtích Hackney & Newham (14 na 1000 obyvatel) a Tower Hamlets (12 na 1000 obyvatel) a severovýchodní pařížské předměstí Seine-Saint-Denis (13 na 1000 obyvatel)".

Francouzský ekonom Charles Gave nedávno předpověděl, že Francie bude mít do roku 2057 muslimskou většinu - a tento odhad ani nezohlednil očekávaný počet nových migrantů.

Minulý týden ve Velké Británii Úřad pro národní statistiky oznámil, že v letošním roce je Mohammed jedno z nejpopulárnějších jmen a " zdaleka nejpopulárnější, pokud budeme zohledňovat rozdílné varianty tohoto jména" . Totéž platí pro čtyři největší města Nizozemska. V hlavním městě Norska, Oslo , Mohammed je nejpočetnější jméno nejen pro novorozené chlapce, ale pro muže ve městě celkově. Člověk by musel být slepý, aby nerozuměl trendu: "Je to o demografii, hlupáku".

Africká explodující populace se bezpochyby bude snažit dosáhnout břehů bohaté, senilní Evropy, která již prochází vnitřní demografickou revolucí. Evropa, aby si udržela svou kulturu, bude muset učinit těžká rozhodnutí, pokud nebude chtít zaniknout. Otázka zní: Rozhodne se Evropa chránit své hranice a civilizaci dříve, než bude zničena?

Z anglického originálu přeložil Mike

Giulio Meotti, kulturní redaktor Il Foglio, je italský novinář a autor.

Pro další podobné články navštivte českou verzi Gatestone institutu




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: