EpShark

Návrh obecní vyhlášky proti šíření a propagaci radikálního islámu

11. 2. 2019



Dnes žije v Česku podle islámského serveru (1) 50.000 muslimů, to číslo ovšem nezahrnuje muslimy, kteří zde žijí, ale nemají občanství. Těch zde také přibývá, protože přijíždějí na pozvání a vše nezbytné jim zařizují příbuzní nebo zaměstnavatelé.

Jedná se tedy o obecně závaznou vyhlášku, která by zakazovala v obci propagaci, podporu nebo šíření hnutí nebo ideologie, které prokazatelně směřují k potlačení práv a svobod člověka.

Je to podle návrhu SPD na novelizaci § 403 trestního zákona - Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka - která snad bude přijata, ale má to jeden praktický problém: Když bude podáno trestní oznámení dle § 403, dostane to státní zástupce, který není volený a nám zodpovědný, takže ho tím jen obtěžujeme a přidáváme mu práci, a proto on to může opět zamítnout i po této novelizaci a napíše, že se nejedná o trestný čin. Nebo si k tomu objedná ještě znalecký posudek u nějakého muslima. Kdežto obec, si myslím, to tak snadno nezamítne, když to bude jen přestupek a bude se to týkat přímo té obce.

Také je zde námitka, že vyhlášky nesmí upravovat otázku, která je již upravena zákonem, kterou lze zodpovědět tak, že vyhláška by řešila mezeru mezi trestným činem a legální činností, kde je právě přestupek, kvůli kterému nemusí být vedeno soudní řízení. Anebo námitka, že to přece řeší přestupkové řízení, např. § 49 Přestupky proti občanskému soužití , jenže tento § neřeší právě tu ideologii, která je velmi závažná, protože dokáže občany připravit o milionové částky, aniž by za to byl kdokoliv potrestán. To dnes můžeme vidět v západní Evropě, kde tyto paragrafy také existují, ale nedokázaly zabránit vzniku no-go zón.

Nejdříve je nutno zmínit ideologii, tedy radikálním islámu ( salafismu) a způsoby, jak se šíří. Je to odnož islámu, kterou na světě vyznává jen asi 3 % muslimů, ale právě v EU se šíří nekontrolovaně a cílem je ovládnout nějaké území. Jeho metody jsou sice primitivní, ale fungují spolehlivě a zdá se, že západní Evropa proti nim nemá obranu.


1. Islám považuje psa za nečisté zvíře. Jestliže někdo bude Vašemu psovi nadávat, tak to přece není trestný čin. A. Tomský, který žil dlouhé roky v Británii, říká, že ve čtvrtích, kde vznikají no-go zóny, jako první zmizí psi. Lidé, kteří se svých miláčků nechtějí zbavit, se odstěhují a hned je tam volný byt pro další imigranty.

2. Ženy, které jsou evropsky oblečené a chodí bez mužského doprovodu jsou považovány za prostitutky, které své služby nabízejí zdarma a mohou být verbálně, fyzicky i sexuálně napadány. To lze doložit statistikami ze zemí, kde už mají salafistů hodně. Takže dále mizí singl ženy a ceny nemovitostí tam padají dolů. Je to organizovaná loupež za bílého dne.

3. Majitelé hospod a kaváren jsou přesvědčováni, že není dobré prodávat alkohol a ženy zas, že tam nemají co pohledávat (2).

4. Námitku, že si nevíme rady s nepřizpůsobivými spoluobčany a chceme řešit problémy s islamisty, lze také odmítnout, protože občana ČR nelze vyhostit ani kvůli vraždě, protože není kam. Ale cizince je možno vyhostit i za odmítnutí vypovídat, pokud představuje bezpečnostní riziko.

Zde je příklad takové vyhlášky.

Podpora, šíření nebo propagace hnutí nebo ideologie, které prokazatelně směřují k potlačení práv a svobod člověka, je zakázána na území celého katastru obce ….

Prezident Zeman kdysi řekl, že v Afganistánu bojujeme za Prahu. Ale tu bitvu už tak nějak prohráváme, takže to vypadá, že za Prahu budeme muset bojovat v Praze a za Brno v Brně.

Pavel Dudr

Prameny:

(1) http://www.muslimpopulation.com/Europe/
(2) https://cs.gatestoneinstitute.org/13681/evropa-pripad-mizejicich-zen




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: