EpShark

Islámský papež

3. 10. 2017



Papež přivítal ve Vatikánu vedoucího muslimské skupiny, která je spojená s financováním džihádu.

Jako kdyby nebyl již dostatečně oddaný falešné charitě a úmyslné nevědomosti, co se týče hrozby džihádu, papež František se ve středu setkal ve Vatikánu s Dr. Mohamedem binem Abdulem Karimem Al-Issem, generálním tajemníkem muslimské světové ligy (MWL), skupiny která byla spojena s financováním džihádistického terorismu.

Během setkání al-Issa poděkoval papežovi za jeho "spravedlivé postoje" ohledně toho, co nazval "falešnými tvrzeními, které spojují extremismus a násilí s islámem." Jinými slovy, poděkoval papeži za to, že se tvářil, že nic neví o motivační ideologii džihádistického teroru (kde byla jeho skupina obviněna z financování tohoto teroru) a za hanobení jiných náboženství ve snaze očišťovat islám.

Nemám námitky proti tomu, že se papež setkal s tímto mužem. Koneckonců, Ježíš byl přítelem daňových výběrčích a hříšníků. Setkání se však ukázalo být naprosto zbytečným. Podle Breitbart News si tito dva muži údajně vyměnili názory na řadu otázek společného zájmu "včetně míru a globální harmonie a diskutovali o spolupráci v otázkách mírového soužití a šíření lásky."

Šíření lásky? Ano, to je to, o čem muslimská světová liga určitě je.

Dokonce to není ani poprvé, kdy muslimský vůdce poděkoval papežovi za to, že byl velmi užitečný. Minulý červenec mu poděkoval Ahmed al-Tayeb, velký imám al-Azhar z Káhiry, za "obranu islámu proti neustálému obviňování z násilí a terorismu".

Byl někdy v historii jiný římský papež obdivován jako "obránce islámu"?

Samozřejmě že ne. Katolická církev však ušla dlouhou cestu od doby papeže Callixta III., který v roce 1455 přísahal, že "povznese pravou víru a vymýtí ďábelské sekty znesvěceného a nevěřícího Mohameda na východě".

Kdyby bylo možné uspořádat cestu časem a papež František by se mohl přiblížit ke Callixtusovi III, mohl by Callixtus "očekávat odvetný úder", protože František není jen ochráncem islámu, ale také obhájcem trestu smrti podle práva šaría za rouhání: poté, co islámští džihádisté zavraždili karikaturisty z Charlieho Hebdo, kteří kreslili Mohameda, František opatrně ospravedlnil vraždy tím, že řekl: "je pravda, že nesmíte násilně reagovat, ale navzdory tomu, že jsme přátelé, pokud ten druhý proklíná mou matku, tak musí očekávat protiúder, to je normální. Nemůžete si utahovat z náboženství jiných. Tito lidé provokují a pak se může stát něco ošklivého. Ve svobodě projevu existují limity."

Takže podle papeže, vraždění lidí za porušování zákonů o rouhání šaría je "normální" a není to ani terorismem protože podle něj "neexistuje křesťanský terorismus, židovský terorismus a neexistuje ani muslimský terorismus. Prostě neexistují," uvedl v řeči v únoru. "Existují fundamentalisté a násilí jednotlivců ve všech národech a náboženstvích - a s netolerantními zobecňováními se stávají silnějšími, protože se živí nenávistí a xenofobií."

Takže neexistuje žádný islámský terorismus, ale pokud se zapojíte do "nenávistných zobecnění", můžete "očekávat protiúder". Papež si, stejně jako Organizace islámské spolupráce, zřejmě myslí, že problém není džihádistický teror, ale nemuslimové mluvící o džihádistickém teroru. Muslimové by byli mírumilovní, kdyby nemuslimové prostě cenzurovali sebe sama a poslušně podle zákona šaría nekritizovali islám.

Papež František nemá žádnou trpělivost s těmi, kdo o těchto záležitostech diskutují: "Nemám rád řeči o islámském násilí, protože každý den, když čtu noviny, vidím násilí." Podle Cruxu řekl, že "když on čte noviny, čte o Italovi, který zabije svou snoubenku nebo tchyni." Papež dále dodal: "Jsou to pokřtění katolíci. Jsou to násilní katolíci." Také řekl, že pokud bude hovořit o "islámském násilí", bude muset hovořit také o "katolickém násilí".

Toto srovnání nedává žádný smysl, protože italští katolíci, kteří zabili své snoubenky nebo tchýně tak nekonali v souladu s učením svého náboženství, zatímco korán a islámské učení obsahují četné povzbuzováni k násilí ve jménu islámu.

Ale papež František, ochránce islámu, se nezabývá takovými detaily. Zdá se, že není obzvláště znepokojen skutečností, že všechna jeho falešná prohlášení o motivující ideologii, která vede k masivnímu muslimskému pronásledování křesťanů v posledních několika letech, pouze umocňují a podporují toto pronásledování, protože pokud tato ideologie není identifikována a konfrontována, bude i nadále vzkvétat.

Římský papež, kterého katolíci považují za pozemskou hlavu církve, by měl být ochráncem křesťanství, nikoliv ochráncem islámu - náboženství, které bylo od počátku své existence ve válce s křesťanstvím a židovsko-křesťanskou civilizací. To, že některý křesťanský vůdce by byl nazýván "obhájcem islámu", pouze dokazuje absurditu našeho věku a slabost svobodného světa. Plíživé zbožňování papežství, které se rozrůstá v dnešní katolické církvi a také až příliš mnoho katolíků, kteří s každým slovem svatého papeže zacházejí jako s božským věštcem, jenom zhoršuje situaci.

Dokážete si představit nějakého muslimského vůdce, který se nazývá "ochráncem křesťanství"? Samozřejmě, že ne: muslimští vůdci jsou si velice dobře vědomi toho - na rozdíl od jejich milého obhájce ve Vatikánu - že islám nutí bojovat proti nevěřícím, ne obhajovat cizí náboženství.

Papež František se nejen katastrofálně mýlí ohledně jasné skutečnosti, která je podporovaná každodenními titulky novin. Také klame a zavádí svůj lid ohledně té nejdůležitější věci a ponechává je ve stavu ignorance a apatie vůči rostoucí a postupující hrozbě islamizace.

„Nechte je: slepí vedou slepé. A když vede slepý slepého, oba spadnou do jámy.“ (Matouš 15:14)

Robert Spencer

Z anglického originálu přeložil Mike

Text vyšel na webu www.frontpagemag.com




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Ancikrist
25. 4. 2018 10:16
Oh la la la
filip
25. 10. 2017 10:15
"Slyš bláznivý ľude ,ktorý nemáš srdca ,ktorý majúc oči nevidíte a uši a nepočujete! Ach Pane,Jahve ,hľa proroci im hovoria: "Meč neuvidíte ,hlad u vás nebude ,lebo vám dám pravý pokoj na tomto mieste" A Pán mi odpovedal: Lož prorokujú proroci v mojom mene.Neposlal som ich,ani som im neprikázal,ani som nehovoril k nim.Lživé videnie,ničomné veštenie a výmysly svojho srdca vám prorokujú v mojom mene hoci som ich neposlal a ktorí hovoria: "Meč a hlad nebude v tejto krajine" Mečom a hladom skončia títo proroci. A ľud ,ktorému prorokujú bude vyvrhnutý na uliciach Jeruzalema od hladu a meča a nebude kto by ich pochoval.Ich a ich ženy ,ich synov a ich dcéry.Preto dám ich ženy iným,ich polia podmaniteľom,veď od najmenšieho po najväčšieho sú ziskuchtiví všetci a od prorokov až po kňazov všetci pášu podvod. Po všetkých cestách púšti prídu zhubci ,lebo meč Pánov zožiera od kraja ,do kraja.Nebude mať pokoja nič živého.“ Jeremiáš https://www.youtube.com/watch?v=ftfZeDcRL8w
filip
25. 10. 2017 10:14
Bergoglio len pokračuje v tom ,čo začal Wojtyla: https://www.youtube.com/watch?v=qrrnUvmuM4Q
filip
25. 10. 2017 10:12
Bergoglio a spol dobre vedia čo robia a komu slúžia.To len ľudia sa v tom nevedia zorientovať,lebo nevedia čítať znamenia časov. Preto nevedia ,že na Františkovi Bergogliovi sa len splnili slová Písma z L.Sol. a v Božom chráme sa posadil falošný prorok,ktorý má pripraviť cestu falošnému židovskému mesiášovi -antikristovi. https://issuu.com/zastavmeauto-genocidu/docs/zj_e49232a17c45b9

Vložit komentář: