EpShark

Stojí Angela Merkelová za migračním paktem OSN?

30. 11. 2018



Německý podvod: Interní dokumenty z německého federálního ministerstva zahraničí sdělují, že vláda Angely Merkelové je hlavním tvůrcem kontroverzního migračního paktu OSN .

Dokument popsaný poslancem Petrem Bystroňem z proti-migrační alternativy pro Německo (AfD) ukazuje, že Spolková stojí za katastrofálním migračním paktem OSN a začala pracovat na této smlouvě už od roku 2016.

Tady ale podvod nekončí, ministerstvo zahraničí uvedlo, že německá vláda ohledně paktu o migraci a tvrdí, že ačkoli tyto pakty nejsou právně závazné, byly oba navrženy tak, aby byly "politicky závazné".

Belgický profesor mezinárodního práva Pierre d'Argent vysvětlil, že dohoda vytváří "právní rámec", který mohou právníci používat při výkladu smyslu tohoto zákona. "... můžeme si představit, že v některých případech před mezinárodními soudy budou používat právníci tento pakt jako referenční nástroj, kterým se budou řídit," řekl d'Argent.

Alexander Gauland, významný člen německé populistické AfD řekl deníku Breitbart:

"Je jasné, že německá vláda se pokouší oklamat veřejnost a stále tak dělá. Snaží se retroaktivně legalizovat nezákonné otevření hranic Merkelové z roku 2015. Pokud by AfD neupozornila na toto téma, nikdo by o něm vůbec nic nevěděl, dokud nebude příliš pozdě."

"Nyní zjišťujeme, že na této smlouvě se pracovalo po dlouhou dobu, a to z německé iniciativy. Zodpovědné osoby se však nikdy neobtěžovaly o tom zmínit. Z dobrého důvodu. Uděláme vše, co je v našich silách, abychom tuto katastrofu odvrátili," dodal.

USA, Rakousko, Maďarsko, Polsko, Izrael, Austrálie, Česká republika, Itálie, Slovensko a další se tomu vyhnuly a nepodepíší smlouvu.

"Jsme odpovědní pouze našemu rakouskému obyvatelstvu jako vládní představitelé. Rakouská suverenita má pro nás nejvyšší prioritu, musí být zachována a chráněna," řekl rakouský vicekancléř Heinz-Christian Strache, který se rozhodl vypovědět tuto smlouvu.

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Jozef Toporcer
30. 11. 2018 7:14
Tak to vychádza , že súdruh Lajcak tanci , ako piska sudruzka Merkelbaba ,ten chlap má veľmi zlý vkus.

Vložit komentář: