EpShark

21 letá studentka z Jižní Afriky byla unesena, znásilněna a zavražděna jihoafrickým gangem

22. 10. 2018



Krásná 21letá dívka byla dovlečena do křoví a napadena nejméně čtyřmi muži, kteří ji pak rozdrtili lebku velkou skálou a bodli ji do krku.



Hannah Cornelius byla venku se svým kolegou studentem Cheslin Marshem, kterému je 22 let.

Hannah trvala na tom, aby odvezla Marshe domů autem, aby ho neokradli, protože měl jen svůj skateboard. V té době čtyři Afričané vtrhli do auta.

Jeden z členů gangu držel šroubovák na její hrudi skrz okno VW Golfu, který jí babička dala jako dárek k narozeninám, a jiný držel nůž na zádech Marshe a křičel: "Sedni si nebo umře."

Její přítel byl okraden a uvězněn v kufru auta a Hannah byl uvězněna mezi čtyřmi muži na zadním sedadle.

Muži vyjeli ze Stellenboschu poblíž Kapského Města a táhli Cheslina do křoví. Pak si koupili drogy.

Pak položili Cheslinovi hlavu na skálu a opakovaně ho udeřili cihlou do hlavy. Pak zatáhli Hannah do křoví a tam ji znásilnili. Její lebka byla poté rozdrcena velkou skálou a byla také bodnutá na krku.

Cheslin Marsh se probudil s těžkými zraněními hlavy a zlomenou paží a pak šel do nedalekého domu, aby požádal o pomoc. Tělo Hannah bylo nalezeno u silnice. Policie pak začala prohledávat okolí a také pátrat po členech gangu.

Hannah Corneliusová byla "brilantní studentkou", jedna z nejlepších studentek ve druhém ročníku na Stellenboschově univerzitě, studující humanitní obory a byla také dcerou soudce Willema Corneliuse a jeho manželky Anny. Její matka se utopila 10 měsíců po této vraždě.

Muži, kteří zabili Hannah Corneliusovou a byly obviněni z vraždy, únosu, loupeže a znásilnění jsou Vernon Witbooi, 33, Geraldo Parsons, 27, Nashville Julius, 29, a Eben Van Nieberk, 28.

Přítel Hannah Cheslin prohlásil, že je pro něj velice těžké podělit se o své zkušenosti. U soudu řekl: "Ležel jsem na zemi, když mi řekli, abych položili hlavu na skálu.

Zavřel jsem oči a modlil jsem se. Oba muži stáli nade mnou s cihlami v rukou. Ztratil jsem vědomí, a když jsem se probudil, cítil jsem všude strašnou bolest."

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

F.Ifejda
23. 10. 2018 16:46
Je dávno zřejmé,že ta vražedná černošská verbež patří pod dohled kolonií-tedy je nutné znovu ustavit!

Vložit komentář: