EpShark

Tudy neprojdou!!!

18. 8. 2018



Celá revoluční dělnická třída, pracovní kolektivy a ostatní masové organizace celé Národní fronty stojí jednoznačně za úsilím strany v procesu s velezrádným Václavem Klausem ml.…

Právě jsem na příslušná místa ODS odeslal email v tomto znění:

Pane předsedo, vážené předsednictvo,
z médií jsem se doslechl, že by se mělo do týdne rozhodovat o našem stranickém kolegovi Václavu Klausovi ml. Vím, že můj názor coby řadového člena není až tak důležitý. Jsem členem strany jen pár měsíců a politice nerozumím tak, jako lidé z vedení strany. Přesto bych chtěl touto cestou vyjádřit svůj názor.

Jako loajální člen strany požaduji to nejpřísnější potrestání pana václava klause ml., jehož jméno píši s nevýslovným odporem a záměrně s malými písmeny na začátku. Už před mnoha měsíci jsem varoval, že jeho opětovné přijetí do strany nám přinese jen zkázu.

Jsem přesvědčen, že bez mladého klause v našich řadách bychom v loňských parlamentních s převahou zvítězili a mohli jsme sestavit vládu se slušnými a proevropskými stranami TOP 09, STAN a KDU-ČSL. Bohužel jsme pana klause vzali zpět do naší vřelé náruče a neseme za to hořké důsledky.

Pevně věřím, že budete nelítostní a nezviklá vás ani fakt, že pan klaus dostal loni přes 20 000 preferenčních hlasů. Ruku na srdce, kdo ví, jak to bylo. Však znáte kontakty jeho otce s Kremlem. Vůbec bych se nedivil, kdyby ty tisíce lidí vůbec neexistovaly a jejich hlasy vyrobili na zakázku lidé z Kremlu.

Já jsem přitom jako člen ODS chtěl názory páně klause tolerovat, ale nyní už můj pohár trpělivosti přetekl. Jeho komentář o zahraničních vojenských misích je strašný. Já osobně bych naopak do Afghánistánu poslal ještě mnohem víc českých vojáků a byl bych tuze moc rád, kdyby tam mohli najít hrdinskou smrt.

Snad ještě horší je jeho otevřena podpora „Muži s koňským ohonem, který musí projít“, jak napsal rádobyvtipně na sociálních sítích jakýsi člověk placený Kremlem. Podporovat člověka, kterého dlouhá léta znám a souzním s jeho názory je nechutné. Já osobně bych nikdy nic takového neudělal. Já se vždycky nejprve dívám, co řekne strana a až pak se rozhodnu. Vždy v plném souznění s ODS.

To je právě rozdíl mezi mnou a panem klausem. Jemu jde jen o osobní prospěch, ale mně jde jen a jen o blaho strany. A jelikož jsme demokratická strana, která respektuje různé názory, tak volám po jeho co nejpřísnějším potrestání. Řádný člen strany by neměl projevovat své názory na veřejnosti. To je něco, co musím tvrdě odsoudit.

Vím, že bych si neměl z pozice řadového člena dovolit radit, ale ono mnou avizované „přísné potrestání“ bych si představoval takto:

1. Okamžité vyloučení ze strany

2. Nasazení oslovské čapky s nápisem „Jsem Putinův služebník“

3. Převezení na hranice s Ruskem a jeho předání ruským úřadům

4. Následně zbavení pana klause jeho českého občanství

5. Zpětné vymazání jeho jména ze všech análů, které nějak souvisí s DOS

6. Veřejné rozbíjení jeho oblíbeného kola a společně tancování na jeho poničených součástkách.

Výše uvedeným trestům by se mohl vyhnout jen tehdy, pokud se veřejně zřekne Ladislava Jakla a pošle do Afghánistánu svého vlastního syna.

Chtěl bych také vnitrostranickým stratégům poděkovat, že tuto záležitost tak úspěšně medializují. To je přímo grandiózní způsob, jak získat více voličů a posílit naše pozice. Je vidět, že jsou to profesionálové na svém místě. Chtěl bych být také jednou takový stratég. Prosím, nechte mě, abych se od nich učil!

V závěru svého dopisu bych vám rád poděkovat za čas, který jste jeho čtení věnovali. A i kdybyste jej náhodou nečetli a ihned jej smazali, tak bych vám chtěl poníženě poděkovat, že jsem vám jej vůbec mohl odeslat. I to pro mě znamená mnoho.

S hlubokou úctou a respektem

Josef Provazník, pouhý řadový člen ODS, který do toho nemá co mluvit v. r.

Psal 17. 8. 2018 v 9:03 pan Josef Provazník na FCB

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Otto
19. 8. 2018 8:28
VK ml. je snad jediný politik z ODS, který si zachoval zdravý rozum ohledně migrace a suverenity státu. Jinak to je banda korupčníků, pobíračů dotací a unijních poskoků. K voličům by bylo férovější, kdyby ho vyloučili. Není totiž poctivé, získat hlasy kvůli VK ml. a reálnou moc dát kolaborantům jako Němcová nebo Fiala. Lidé mají právo vědět, co která strana skutečně chce. Nemuset volit jen nějaké lavírující "rozkročené" strany, které za údajnou názorovou pluralitou jen skrývají svou rozplizlost a nepředvídatelnost. Nepotřebujeme dvě víceméně stejné stejné ekonomicky pravicové, ale hodnotově neomarxistické strany (TOP09 a ODS). Bohatě stačí jedna. Potřebujeme alespoň jednu volitelnou, ekonomicky pravicovou a přitom kulturně konzervativní stranu. Takovou, která se nebude bát ukázat prostředník Evropskému Svazu a jeho zvrácené multikulturní ideologii. Je jedno, zda se jí stane ODS, Realisté nebo někdo jiný. Politické síly by se měly v tomto duchu přeskupit, aby jejich nabídka odpovídala poptávce. Případné vyhození VK ml. by bylo součástí tohoto procesu.

Vložit komentář: