EpShark

Dnes mne ti šašci obzvlášť pobavili

12. 5. 2021



Arenberger prohlásil, že lidé budou moci od 10. května venku odložit roušky a Havlíček zase perlil s lanovkama a vlekama.

Celá ta dnešní vládní šaráda je popsána i s videi například v tomto článku. Ministr Havlíček dnes doslova prohlásil toto:

„Rovněž jsme od 10. května pustili všechny vleky a lanovky, které byly z důvodu ski-areálů uzavřené.“

Dělají si z nás tu srandu až takto nepokrytě? K čemu jsou otevřené vleky a lanovky téměř v půlce května, byť neobvykle studeného? Kolik těch ski-areálů a na ně navázaných profesí tím teď ještě zachrání? Divím se, že nezdůraznil i to, že konečně otevřou i půjčovny lyží. To klidně mohli v zimě otevřít venkovní koupaliště. Jediné plus tohoto „uvolnění“ je, že si mohu lanovkou dojet na Ještěd a obyvatelé Prahy na Petřín. Ale občerstvit se tam oficiálně pořád nesmíme.

No a ministr Arenberger samozřejmě nemohl zůstat pozadu a slavnostně oznámil, že nám milostivě povoluje od 10. 5. odložit venku náhubky! Ďakujeme pán velkomožný a ručky bozkáváme …

Byli ministři v posledních několika týdnech někde venku mezi lidmi? Anebo pracují pro naše dobro tak intenzivně, že se ven nedostali? Pozor na všechny takové, kdo chtějí naše dobro. Nenechme si je od nich vzít!

Já osobně si roušku či jiný náhubek venku ještě nenasadil a už to mám zase odkládat? Kam?

Kdyby to nebylo tak smutné a netýkalo by se to nás všech, tak by ta komedie byla i docela sranda, ne?

Autor: Ivo F. Cilich | cilich.blog.idnes.cz

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: