EpShark

Pořád ještě žijeme v iluzi, že „to zvládáme“

21. 5. 2018



Islám v některých zemích západní Evropy již de facto vládne, ohromil Benjamin Kuras konkrétními příklady. A po útoku imigrantů na německé policisty má velké obavy…

„Británie přivítala zpět domů, s bydlením a sociální podporou, svoje džihádisty z Islámského státu, ale soudí za terorismus svého občana, který bojoval proti Islámskému státu s kurdskými jednotkami, které Turecko označuje za teroristy. Můžeme z toho vysoudit, že v západní Evropě — či alespoň v několika jejích zemích — už de facto islám vládne,“ konstatuje publicista a spisovatel Benjamin Kuras. „Evropské elity jsou hypnotizovány do odevzdání Evropy islámské nadvládě a přeměny evropské kultury v africkou. Nechápu přesně, proč to dělají, ale zatím jediné logické vysvětlení je, že mají potřebu se (a nás všechny) ubičovat k smrti za někdejší kolonialismus,“ dodává.

Před pár dny proběhla českými médii kuriózní zpráva, u které člověk neví, jestli se jí má smát, či nad ní hořekovat. Bodyguard Usámy bin Ládina Sami A. žije v německé Bochumi a od německé sociálky dostává pro sebe a svoji rodinu měsíčně v přepočtu třicet tisíc korun. Přitom je to džihádista, radikál a prokazatelně přesvědčil několik lidí ke svaté válce. Německý soud odmítl jeho vyhoštění do Tuniska, protože by mu tam mohli ublížit. Co k tomu říci?

Je dnes zcela běžné ve všech západoevropských zemích chránit džihádisty a deportovat jejich protivníky — tedy naše spojence proti džihádu. V Británii teď probíhá velká debata o osudu 150 afghánských tlumočníků, kteří sloužili u britských jednotek v Afghánistánu a jsou tam proto pokládáni za zrádce či špiony a britská armáda jim zachránila životy odvozem do Británie. Po několika letech legálního pobytu, který vypršel, s nimi vláda zachází jako s ilegály a hrozí jim místo prodloužení pobytu deportací, čili de facto usmrcením, a to i přes protesty britských důstojníků.

Švédsko se chystalo deportovat do Íránu konvertitu z islámu na křesťanství, s vědomím, že mu tak hrozí okamžitá smrt. Zda jej skutečně deportovalo, nebo mu nabídla azyl některá jiná země, mně už uteklo. Podobných případů bylo několik v Německu.

Británie přivítala zpět domů, s bydlením a sociální podporou, svoje džihádisty z Islámského státu, ale soudí za terorismus svého občana, který bojoval proti Islámskému státu s kurdskými jednotkami, které Turecko označuje za teroristy. Čili Británie už soudí podle tureckých, či jinak řečeno šariátských zákonů. Můžeme z toho vysoudit, že v západní Evropě — či alespoň v několika jejích zemích — už de facto islám vládne.

Nicméně občas se i Němci rozhodnou někoho deportovat. Například koncem dubna se policisté pokusili deportovat muže z Toga. Jenomže v imigračním středisku v Bádensku-Würtenbersku se postavilo čtveřici policistů na odpor asi 150 žadatelů o azyl a policisté se museli dát na ústup. Ve čtvrtek už zasahovaly v zařízení stovky policistů. O čem tento případ svědčí?

Viz předchozí odpověď. Islám už vládne. V tomto případě už k civilnímu vládnutí přidává metody vojenské, čili hromadný a organizovaný útok na policii — i když zatím bez střelných zbraní. Otázka je, zda tito němečtí policisté jsou na svou obranu dostatečně ozbrojeni a vycvičeni — a hlavně, zda se smějí bránit použitím zbraně až k případnému usmrcení nebo zneškodnění. Jestliže ne, Německo se už vzdalo. Jestliže ano — nebo jestliže povolení bránit se a případně útočit na obranu jiných napadených je na pořadu jednání někdy do budoucna — blíží se válka v německých ulicích.

Francouzský prezident Macron ve svém nedávném projevu předložil takový nenápadný návrh, jehož fígl spočívá v tom, že o přijetí migrantů by mohly rozhodnout nižší stupně samosprávy — třeba hejtmanství či radnice — a za to (či na to) by dostaly finanční evropskou podporu (zdroj: Echo24, autorka Lenka Zlámalová) . Tím by se obešel případný nesouhlas vlád. Není tohle nebezpečné?

Macron přichází snad už každý týden s něčím absolutně velezrádným. Asi před týdnem oznámil, že Evropa se musí připravit na 150–200 milionů Afričanů. A že Francouzi, kteří s migrací nesouhlasí, se dopouštějí trestného činu vlastizrady. Evropské elity jako on, Juncker a Merkelová jsou hypnotizovány do odevzdání Evropy islámské nadvládě a přeměny evropské kultury v africkou. Nechápu přesně, proč to dělají, ale zatím jediné logické vysvětlení je, že mají potřebu se (a nás všechny) ubičovat k smrti za někdejší kolonialismus a … [část textu chybí] … snahu přeměnit tamní kulturu v naši, čili naučit je číst, psát, počítat, pracovat, vyrábět, prodávat, spravovat a řídit.

V Maďarsku se potřetí za sebou zcela jasně stal vítězem voleb Viktor Orbán. Lucemburský ministr zahraničí Jean Asselborn v reakci na to mluvil o potřebě rychle odstranit „hodnotový nádor“. Což se má dít prostřednictvím peněz tak, že pro neposlušnou zemi mají být zmrazeny — a rozmrazeny až v době, kdy se příslušná země „napraví“. Jak to okomentujete?

Další důkaz, že západní Evropa se proměnila v totalitní stát, který se čím dál arogantněji zviditelňuje, nejprve díky brexitu (když ani vlastně po dvou letech od referenda nevíme, jak nakonec dopadne), teď díky neposlušnosti zemí, které si ještě chtějí ubránit národní a ideovou svobodu. Že takhle budou jednou mluvit politici zemí, k nimž Středoevropané vzhlíželi s nadějí, že se od nich naučí svobodě a demokracii, určitě nikoho ve střední Evropě nenapadlo.

V byznysu by to bylo bráno jako hrubé porušení smlouvy a okamžitý důvod k jejímu vypovězení . Tím se smlouva o vstupu Česka do EU, a samozřejmě pak smlouva lisabonská, stávají neplatné a střední Evropa má právo neplnit vůči EU žádné další závazky a nepřijímat další rozkazy . Mělo by se to každopádně zkusit, společně s celou V4. Bude zajímavé sledovat, co se bude dít. Brusel ji potrestá zastavením grantů. Ona potrestá Brusel zastavením příspěvků. Skončit to může jak? Křižáckým tažením? Upálením Orbána?

V té souvislosti mě napadá, jestli podle vás ustojí Babišova vláda ten tlak, který se dá očekávat kolem Dublinu IV?

Jestli jej neustojí, měl by to být důvod k jejímu sesazení a možná i stíhání za vlastizradu. Přinejmenším vyslovení nedůvěry a vyhlášení nových voleb.

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu odhalil kopie dokumentů o íránském jaderném programu, které izraelská tajná služba Mossad získala během bleskové akce. Netanjahu na základě toho tvrdí, že Írán lhal a usiluje o jaderné zbraně. Například novinářka Tereza Spencerová specializující se na Blízký východ v rozhovoru pro PL.cz upozorňuje, že izraelský premiér nepředložil žádné nové důkazy, ale jen informace, které zazněly už v prosinci 2015 na uzavřeném zasedání sboru ředitelů Mezinárodní agentury pro atomovou energii. Někteří američtí zastánci dohody s Íránem podotýkají, že hlavním Netanjahuovým cílem bylo poskytnout Trumpovi falešný důvod k odstoupení od smlouvy. Co si o tom myslíte vy?

Netuším, jak paní Spencerová v té velké hromadě dokumentů mohla poznat, že jsou to zrovna ty, co byly předloženy v roce 2015, ale z jejích jinak zajímavě informativních článků a rozhovorů jsem si všiml, že samotné slovo Izrael v ní budí vzteklinu. Takže já se raději nechám ohlupovat Netanjahuem než paní Spencerovou.

Je Izrael tak ostře zaměřený na Írán proto, že ze všech okolních zemí, které by nejraději vymazaly židovský stát z mapy, je Írán nejsilnější protivník?

Izrael je ostře zaměřený na svoje fyzické přežití v moři vražedných nepřátel. Z těch je Írán vojensky nejmocnější a svou nenávist vyslovuje nejhlasitěji. Už teď — vlastně delší dobu — má proti Izraeli v Libanonu nasazeny jednotky dobře cvičených hrdlořezů zvaných Hizballáh, vyzbrojených raketami, a začíná ovládat Sýrii. Zda má či nemá výrobu jaderných zbraní, je opět téma, v němž se raději nechám ohlupovat izraelskou propagandou než paní Spencerovou.

Když někdo donekonečna opakuje, že vás chce zabít, začnete mu to raději věřit, co kdyby náhodou byl poctivý a nelhal.

Říká pan Ben Kuras pro PL

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: