EpShark

Spojeným státům a jejich ústavě zbývají už jen dva měsíce

25. 9. 2020



P. C. Roberts: Bob Woodward píše, že Trumpův ministr obrany generál James Mattis hovořil s ředitelem Národní zpravodajské agentury (NSA), o potřebě zbavit prezidenta úřadu. Generál Mattis řekl, že Trump je „nebezpečný. Je nekompetentní“.

Je to totéž, co generálové a CIA říkali o prezidentu Johnu F. Kennedyovi. (Více ZDE)

Když generálové a CIA řeknou, že prezident je nebezpečný a nekompetentní, míní tím, že je nebezpečný pro jejich rozpočet. Slovem „nekompetentní“ míní to, že není studenoválečníkem, který bude až do obludnosti zveličovat nepřátelé Ameriky s cílem udržet tok peněz do vojensko-bezpečnostního rozpočtu. Tím, že tito lidé slouží dodavatelům zbraní místo toho, aby sloužili své vlasti, končí svou kariéru jako lidé velmi bohatí.

Oba Kennedyové i Trump chtěli normalizovat vztahy s Ruskem a přivést ze svévolně vyvolaných válek v zámoří americké vojáky zpět domů.

Bratry Johna a Roberta Kennedyho zabili, aby je zastavili.

Aby zastavili Trumpa, zkonstruovali Russiagate, impeachgate a řadu dalších divokých a nepodložených obvinění. A presstitutky tato obvinění opakovaly, jako by šlo o svatou pravdu, a žádné z těchto falešných obvinění nikdy nevyšetřily.

Tyto pokusy odstranit Trumpa k úspěchu nevedly. Poté, co v řadě zemí vyvolali barevné revoluce, v nichž byly svrženy cizí vlády, pozornost se nyní přenáší na Trumpa. A listopadové volby nebudou volbami. Bude to barevná revoluce (ZDE).

V procesu zániku naší země jsme dospěli k bodu, kdy prostá prohlášení a zřejmé pravdy se stávají neuvěřitelnými. Jak dokazuje řada pečlivě zdokumentovaných knih, jsou americká média už od roku 1950 řízena a kontrolována CIA. Takže tato média už nepřinášejí novinky a zprávy, přinášejí vysvětlení těchto zpráv a události, jak je podává deep state. Což zaručuje, že skutečné zprávy a události zvolenou agendu nenaruší.

Německý novinář Udo Ulfkotte napsal knihu Koupení žurnalisté, v níž dokazuje, že CIA kontroluje a řídí i tisk evropský.

Pro vysvětlení: Existují dvě organizace CIA. Jednou je agentura, která kontroluje světové události a snaží se tvůrcům politiky poskytovat více či méně přesné informace. Organizací druhou je pak ta, která má na starosti operace skryté. Ta popravuje lidi, včetně amerického prezidenta, a svrhává nespolupracující cizí vlády. Prezident Truman poté, co opustil svůj úřad, prohlásil, že udělal velkou chybu, když toto oddělení CIA pro skryté operace povolil. A dodal, že šlo vlastně o druhou vládu, která ovšem nebyla nikomu zodpovědná.

Prezident Eisenhower s tímto názorem souhlasil a ve svém posledním projevu k americkému lidu varoval před rostoucí a nezodpovědnou mocí vojensko-bezpečnostního komplexu.

Prezident Kennedy si tuto hrozbu uvědomoval a řekl, že „rozbije CIA na tisíc kousků“. Než tak ale mohl udělat, byl zavražděn.

Pro CIA by bylo hračkou zbavit se Trumpa, ale „osamělý zabiják“ byl použit už příliš často na to, aby v něj ještě někdo věřil. Jeví se tedy schůdnějším s dopomocí falešných obvinění, která CIA rozšíří do amerických i evropských médií, svrhnout Trumpovo znovuzvolení prezidentem. Nu a poté, co se tak stane, využije se Antify, hnutí Na životě černých záleží a presstitutek k podnícení rasové války. CIA pak do nastalé vřavy vjede na bílém koni a lidé se jí podrobí.

Velmi málo lidí takovémuto scénáři uvěří, dokud se nestane skutečností.

(Vybral a přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Via parlamentnilisty.cz

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: