EpShark

Sörösův mafiánský stát

22. 3. 2018



Ukážu Vám něco zajímavého, na co jsem přišel. Pan europoslanec Tomáš Zdechovský se směje lidem, co obviňují Soroše z manipulací — já ne, protože na rozdíl od pana Zdechovského vnímám, co George Soroš říká a co dělá.

No a teď k věci — vloni v květnu pan Soroš začal používat termín „mafiánský stát“. Možná ho užíval i před tím, ale od května 2017 je to stálice v jeho repertoáru na všech podstatných vystoupeních. Za mafií ovládaný stát označil Maďarsko nebo Polsko. To máme květen, informuje se o tom v červnu: zpravy.aktualne.cz/hrozbou-jsou-mafiani… .

V září se prezident Kiska schází se Sorošem na soukromé návštěvě v Sorošově sídle v New Yorku. Ať chceme nebo ne, aby hlava státu jezdila k soukromé osobě na návštěvu — to není obvyklé. Hodinu mluví o Romech na Slovensku. Samozřejmě, o čem jiném?!

V lednu 2018 Soroš varuje před mafiánským státem — Trumpovými USA. Trump totiž chce mafii. Aha, aha… „V USA by Trump rád zřídil stát mafie, ale nepodaří se mu to. Stojí proti tomu ústava, další instituce a živoucí občanská společnost,“ řekl Soros. Zdroj: byznys.lidovky.cz/soros-v-davosu-v…

Ano, pan Soroš má na mysli „občanskou společnost“, kterou on platí. Takže nejméně 2 ze 4 států V4 řídí mafie, Trump chce taky mafii.

A v únoru zabije ITALSKÁ MAFIE novináře na Slovensku. A lid je v ulicích a hurá k Úřadu vlády, demonstrace, prezident Kiska vyhlašuje, že jsou jen dvě cesty — rozsáhlá obměna vlády nebo předčasné volby, protože mafie…

A protože nám v tom výčtu někdo chybí, tak ještě jednou Soroš v Davosu, leden 2018: „Otevřené společnosti jsou v krizi, rozmáhají se diktátorské režimy a mafiánské státy, například Putinovo Rusko“ — no a máme to komplet, že?

Zdroj: denik.cz/…/facebook-a-google-ohrozuji-demokraci…

Já bych si to s dovolením docitoval: „Později se slovně přihlásil k podpoře liberalismu, mimo jiné významně přispěl na kampaň Hillary Clintonové v prezidentských volbách v USA skrze společnost Super PAC.

Nadace Open Society Foundations (OSF), kterou Soros založil v roce 1993, působí ve 37 zemích světa a prochází jí miliardy dolarů, většinu z nich do ní dává sám Soros právě jako dar. Peníze pak jdou na řadu rozvojových projektů.“

Nebo mám pokračovat, Tomáš Zdechovský ?! Třeba tím, jak Soroš platí kampaň proti Brexitu a hrdě se k tomu hlásí? theguardian.com/…/george-soros-best-for-britain… nebo jak by se bez Sorošových peněz na Slovensku nepodařilo svrhnout Mečiara? https://www.youtube.com/watch?v=fVkKawuV7iI

Nebo…? Ne, nechce se mi — jsou to desítky, možná stovky věcí, ale to přece není podstatné, že někdo zasahuje svými penězi do myšlení milionů lidí, protože je to „dobro“, že? Opravdu? Opravdu je dobré, když jeden člověk přetváří svět podle svých představ, jako kdyby to byla jeho hračka? Aha, Putin… já málem zapomněl.

PS: S linkou italské mafie ve zcela jistě zavrženíhodné vraždě novináře Kuciaka a jeho partnerky přichází kanadský (na Slovensku žijící) novinář Tom Nicholson, kdy jednou z hlavních bojovnic proti současné vládě se stává poslankyně Lucia Ďuriš Nicholsonová — jeho manželka. Ta do médií prohlašuje „Tu musí dôjsť k prevratu, teraz je dôvod na pád vlády!“.

No, my jsme si už zvykli na ledacos — jak říká ČT „Nesouvisí“.

Ale, ať George Soroš mluví sám — jedno starší video: youtube.com a aktualne.cz/…/hrozbou-jsou-mafiani-kteri-se-zmocnili-moci-a-ovladaji-media/

Uvádí pan JUDr. Tomáš Tyl , FB

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: