EpShark

Švédsko je sužováno válkami gangů, bombovými a sexuální útoky

5. 2. 2018



Desetiletí liberální politiky neřízené migrace a politické korektnosti si začínají ve Švédsku vybírat svou daň.

Po dlouhou dobu švédská vláda zakrývala oči před úpadkem předměstských oblastí, v nichž převládají přistěhovalci, ale teď již nemůže ignorovat výbuchy násilí. Armáda může být vyzvána, aby zasáhla a zabránila nárůstu zločinnosti gangů v přistěhovaleckých oblastech.

Článek Times vypráví o tom, jak gangy mladíků projíždějí předměstí s kalašnikovy a násilí prudce roste a jak přistěhovalectví z muslimských zemí mění Švédsko:

"... Švédsko patří mezi nejbezpečnější, nejbohatší a nejlépe spravované země na světě, které se těší stálému růstu a rostoucí zaměstnanosti. Ale zažívá bezprecedentní nárůst přestřelek gangů, bombardování a sexuálních útoků.

V zemi s 10 miliony lidí bylo v roce 2017 hlášeno více než 320 zastřelení, desítky bombových útoků, spolu s více než 110 vraždami a 7,226 znásilněními – zvýšení o 10% v roce 2016. Více než 36% mladých švédských žen tvrdí, že se necítí v noci bezpečně.

Orgány připustily, že nejsou schopny okamžitě vyšetřovat případy znásilnění, protože zdroje jsou zaměřeny na trestní činnost gangů." Jsme nuceni volit mezi dvěma zly," říká policie.

Nárůst zločinnosti se omezuje hlavně na tzv. "oblasti sociálního vyloučení", což je označení pro sousedství, jako je Rosengard, které jsou převážně obývané muslimskými přistěhovalci. Nejsou klasickými ghettami - infrastruktura a služby jsou lepší než v oblastech centrálního Londýna - ale tyto komunity jsou vystaveny vysokému míře kriminality a nezaměstnanosti.

V Malmu, kde je pětina z 340 000 obyvatel mladších 18 let, děti mladší jako 14 létají po ulicích s kalašnikovy a neprůstřelnými vestami. Průměrný věk členů gangu je 22, z nichž velká většina pochází z rodin migrantů. ... "

Policie se stále častěji zaměřuje na oblasti dominované muslimy:

"... Dosáhli jsme opravdu dna: lidé používají samopaly a ruční granáty - chtějí zabíjet, " řekl Zoran Markovic, bývalý šéf policie v Rosengarde.

Markovic, oceněný důstojník, je ve Švédsku narozeným, synem imigrantů ze Srbska. Nová opevněná policejní stanice v Rosengardu byla postavena poté, co byla jeho šatna ve staré budově poničená zásahy ze střelných zbraní.

"... Ted Eriksson, 34 let, byl inspirován stát se policistou po stáži jako asistent britské herečky Kenneth Branagh při natáčení kriminálního seriálu Wallander.

V loňském srpnu byl Eriksson ve službě během pro-uprchlické demonstrace ve Stockholmu, když byl bodnut afghánským žadatelem o azyl. Přežil s drobnými zraněními. Útočník prohlašoval, že mu je 17, ale byl podezřelý z toho, že je mu skoro třicet let. Řekl, že chce zabít policistu.

Rinkeby, 20 minut jízdy metrem od starého centra Stockholmu, je jedním z nejznámějších oblastí ve Švédsku. Lékaři a hasiči požadují, aby je tam doprovázel policejní doprovod. Po setmění dominují na ulicích gangy mladých mužů a nabízejí drogy u vchodu do stanice. V pizzerii byl tento měsíc zastřelen 25letý muž. ... "

"... Paulina Neudingová, mezinárodně uznávaná spisovatelka, byla obviněna z xenofobie, protože spojila vzestup antisemitských a sexuálních zločinů s masovou migrací. Neudingová, 36let, narozená v židovské rodině, která se sem přestěhovala z Polska, uvedla, že Švédsko prožívá "krizi sexuálních útoků" .

Statistiky zveřejněné minulý týden odhalily, že procento žen, které hlásily, že se staly oběťmi sexuálních trestných činů, vzrostlo z 1,4% v roce 2012 na 4,1% v roce 2016. V roce 2014 studie o původu pachatelů znásilnění ve Stockholmu zjistila, že dvě třetiny podezřelých nebyli švédští občané.

"Naše vláda se prohlásila za první světovou feministickou vládu, ale tiše opustila ženy," řekla Neudingová. "Existují stále rostoucí důkazy, že rozsáhlá migrace mužů z extrémně patriarchálních kultur omezuje svobodu žen."

Mike

Zdroj: 10 News




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Tom
30. 7. 2018 22:07
co na to říct? snad jen to jízlivé " dobře vám tak ". Podělané feministky vítali refugees a teď čuměj jak krávy.....neotravujte vy švédskéj chalifáte.
Pepé
6. 2. 2018 13:55
A od kdy je Kenneth Branagh herecka ? https://www.csfd.cz/tvurce/147-kenneth-branagh/

Vložit komentář: