EpShark

Německý film: Evropané utíkají do vzkvétající Afriky, aby unikli krajně pravicovým režimům

4. 1. 2018



V únoru tohoto roku německá veřejná televize bude vysílat televizní film s názvem "Útěk do neznáma", kdy je evropská rodina nucena utéct z Německa, aby unikla "extremistické pravicové vládě", která "pronásleduje disidenty, muslimy a homosexuály."

Rozhodli se, že budou hledat útočiště v Africe, která "po hospodářském boomu požívá politickou a ekonomickou stabilitu".

Ano, opravdu.

Jak uvádí Daserste.de :

Televizní film "Útěk do neznáma", který bude vysílán ve středu 14. února 2018 v 18:15 vypráví příběh rodiny, která uprchla z totalitního režimu za životu ohrožujících okolností z neobvyklé perspektivy: v blízké budoucnosti se Evropa zhroutí do chaosu. V mnoha zemích se pravicoví extrémisté ujali moci. Dříve demokratický stát Německo se stal totalitním státem, který pronásleduje disidenty, muslimy a homosexuály.

Jako právník se Jan Schneider (Fabian Busch) přidal na stranu utlačovaných obětí. Když se dozví, že režim má v úmyslu ho opět poslat do vězení, rozhodne se utéct. Jeho cílem je Jihoafrická unie, která po hospodářském boomu prožívá období politické a ekonomické stability. Do nákladní lodi je třeba vzít jeho manželku Sarah (Maria Simon) a obě děti Noru (Athena Strates) a Nicka (Ben Gertz) společně s dalšími uprchlíky směřují do Kapského Města, ale pašeráci s lidmi dali cestujícím lodě, které jsou příliš malé a vypustili je před pobřežími Namibie.

Vskutku realistický scénář.

Jak jsem psal před dvěma dny, Cyril Ramaphosa, nový prezident vládnoucí ANK v Jižní Africe, chce zabavit půdu bílých Jihoafričanů bez kompenzace v rámci politiky "radikální ekonomické transformace". Takže tvůrci filmu si to představují asi takhle:

Nový prezident Jihoafrické republiky sebere půdu bělošským vykořisťovatelům. Jihoafričané, osvobození od bělošského útlaku začnou úžasně prosperovat, spolu se Zimbabwe, která už dávněji provedla tuhle fantastickou reformu, vytvoří Jihoafrickou unii, která bude představovat zónu prosperity, blahobytu a bezpečnosti. Tam pak budou proudit davy zbídačených Evropanů – členů LGBT hnutí, nebo různých neziskovek, kteří byli v domovských zemích utlačovaní krajně pravicovými stranami.

Ale v něčem ten film má částečnou pravdu. Až se jednou "krajně pravicové" strany dostanou k moci, různým multikulturním neziskovkám, právníkům a konzultantům, co radí uprchlíkům, jak vybavovat papíry a dalším lidem zapojených do multikulti-byznysu nastanou krušné časy. Budou se muset konečně začít živit normální prací. To bude ale problém, protože v životě nic pořádného nedělali. Budou chtít emigrovat. Ale kdo o ně bude mít zájem?

Mike

Zdroj: Information Liberation




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: