EpShark

Nastal čas vypustit bažinu - také v Evropě

1. 12. 2017



Geert Wilders

November 26, 2017

https://www.gatestoneinstitute.org/11440/geert-wilders-drain-swamp

Pro další podobné články navštivte českou verzi Gatestone institutu

- Naše demokracie v západní polovině Evropy byly rozvráceny. Jejich cílem již není dělat to, co lidé chtějí. Naopak naše politické elity často dělají přesně pravý opak. Naše parlamenty prosazují politiku otevřených dveří, kterou většina lidí odmítá. Naše vlády prodávají svrchovanost svých zemí do rukou EU proti vůli většiny obyvatel. Naši vládci vítají stále více přívrženců islámu, ačkoli většina lidí je proti tomu.

- Naše demokracie se staly falešnými demokraciemi. Jedná se o diktatury s několika stranami, které ovládají skupiny zavedených stran ... Zavedené strany kontrolují vše, nejen politiky, které platí, ale také státní služby, média hlavního proudu a soudy. .. Říkají nám "populisté", protože stojíme za tím, co lidé chtějí. Dokonce nás táhnou k soudům.

- Musíme ukázat, že ulice Evropy jsou naše ulice, chceme zůstat tím, čím jsme a stojíme si za svými hodnotami a nechceme být islámem kolonizováni. Evropa patří nám!

Příští měsíc navštívím Prahu, hlavní město České republiky. Byl jsem pozván, abych mluvil se skupinou českých vlastenců. Češi jsou lidé milující svobodu. V roce 2011, u příležitosti 100 narozenin Ronalda Reagana, pojmenovali ulici v Praze po tomto velkém americkém prezidentovi a bojovníkovi za svobodu.

Tento fakt mi připomněl hanebnou událost v mém domovském městě Haag, v sídle nizozemského parlamentu a holandské vlády. Podívejte se na ulici Ronalda Reagana v Haagu a nenajdete žádnou. Návrh v roce 2011 nazvat ulici v Haagu po Reaganovi narazil na tvrdou politickou opozici. Levicové strany, jako je například Strana práce, Zelení a liberální D66 tvrdily, že pojmenování ulice na počest Reagana by „nedělalo městu dobrý obraz.“ Celá záležitost skončila hanebným politickým kompromisem. V loňském roce byl krátký úsek místní cyklostezky pojmenován "Reagan a Gorbačov Lane".

Tato anekdota naznačuje rozdíl mezi východem a západem v Evropě. Vidíme stejný rozdíl v postoji jejich vládnoucích elit vůči islámu, novému totalitarismu, který dnes ohrožuje Evropu. Na východě se političtí vůdci postavili proti islámu, na Západě se vzdali.

Islám již získal silnou oporu v západní Evropě. Jeho ulice vypadají podobně jako na Blízkém východě, s islámskými šátky všude. Části západní Evropy, jako je okres Schilderswijk v Haagu, čtvrť Molenbeek v Bruselu, předměstí Paříže, Birmingham v Británii, oblast Rosengård v Malmö ve Švédsku a mnoho dalších čtvrtí, se staly ohnisky plíživé islamizace.

Totalitní povahu islámu nelze popřít. Příkaz zavraždit a terorizovat ne-muslimy je v Koránu. Islámský prorok Mohamed byl masový vrah a pedofil. Ti, kteří opouštějí islám, údajně zaslouží smrt. A každý, kdo kritizuje islám a odhaluje to, co vlastně říká, skončí jako já: na islámském seznamu smrti.

V uplynulých desetiletích vstoupil islám do západní Evropy přes miliony přistěhovalců z islámských zemí. Nyní chce Evropská unie distribuovat přistěhovalce ze třetích zemí do všech 28 členských států EU. Státy ve střední a východní Evropě odmítají tyto plány EU ukládat stálé a povinné kvóty pro přemístění pro všechny členské státy EU. Varují před oslabením jejich identity, která není islámská, ale židovsko-křesťanská a humanistická - zakořeněná v dědictví Jeruzaléma, Athén a Říma, ne v Mecce.

Maďarský premiér Viktor Orbán odsoudil pro-imigrační agendu EU jako prostředek k vymýcení křesťanské kultury a identity Maďarska. Český prezident Miloš Zeman je otevřeným odpůrcem imigrace a islamizace České republiky. Předseda vlády SR Robert Fico uvedl , že "islám nemá na Slovensku místo" a varuje, že "migranti mění charakter naší země". Polská premiérka Beata Szydło ostře brání odmítnutí Polska přijmout imigrační kvóty zavedené EU. "Nebudeme se účastnit tohoto šílenství," říká. Ve východní části Evropy se zvyšuje podpora stran vystupujících proti islamizaci a proti masové migraci.

Na západě také roste odpor. V letošním roce jsme viděli mou stranu, Stranu za svobodu (PVV), jak se stala druhou největší stranou v Nizozemsku. To je velký úspěch v zemi s 13 stranami v parlamentu. Ve Francii se Marine Le Pen dostala do druhého kola ve francouzských prezidentských volbách a její strana Front National získala více hlasů než kdy předtím. V Rakousku se FPÖ stala druhou největší stranou. V Německu se patrioti AfD dostali do Bundestagu.

Politické elity na Západě však dělají vše, co je v jejich silách, aby udržely vítěze voleb od moci. Minulý měsíc, v mé zemi, v Nizozemsku, vznikla nová vládní koalice, která se skládala z nejméně čtyř stran. Protože tvrdohlavě odmítli mluvit s PVV, trvalo politickým elitám rekordních sedm měsíců, než aby sestavili koalici. Dali přednost tomu, aby přijali D66, stranu, která odmítla pojmenovat ulici v Haagu po Ronaldovi Reaganovi, a přesto se jim podařilo vytvořit vládu pouze s většinou jediného místa v parlamentu.

Naše demokracie v západní polovině Evropy byly rozvráceny. Jejich cílem již není dělat to, co lidé chtějí. Naopak naše politické elity často dělají přesně pravý opak. Naše parlamenty prosazují politiku otevřených dveří, kterou většina lidí odmítá. Naše vlády prodávají svrchovanost svých zemí do rukou EU proti vůli většiny obyvatel. Naši vládci vítají stále více přívrženců islámu, ačkoli většina lidí je proti tomu.

Naše demokracie se staly falešnými demokraciemi. Jedná se o diktatury s několika stranami, které ovládají skupiny zavedených stran. Strany často zrazují principy, kvůli kterým byli zvoleni. Zavedené strany kontrolují vše, nejen politiky, které platí, ale také státní služby, média a dokonce i soudy. Strany, jako ta moje jsou vyloučeny z koaličních rozhovorů. Říkají nám "populisté", protože stojíme za tím, co lidé chtějí. Dokonce nás táhnou k soudům.

Před třemi desetiletími byly země ve střední Evropě svědky sametové revoluce: demokratické, politické a mírumilovné. Lidé vešli do ulic. Rozhodli se, že už toho bylo dost. Díky své sametové revoluci mají dnes představitele, kteří skutečně zastupují lidi a kteří se nebojí, aby se postavili za svůj národ a svou identitu.

My, v západní Evropě, se můžeme poučit ze sametové revoluce na východě. Také my musíme naléhavě zdůraznit, že už toho bylo dost. Také v západní Evropě je čas vypustit bažinu a vyhnat elity od moci. Pokojně a demokraticky, ale důkladně. Musíme znova vytvořit demokratické systémy - opravdu demokratické. Političtí aktéři by již neměli být pouze profesionálními politiky. Krize je existenciální. Je načase, aby každý muž a žena udělali svou povinnost. Protože je v sázce samo přežití našich národů.

Musíme také jasně říci, že se už nebudeme chtít podílet na šílenství vůdců, kteří své země prodávají institucím EU v Bruselu, a šílenství elit EU, které prodávají náš kontinent masové imigraci a islámu. To je důvod, proč bude PVV demonstrovat v ulicích Rotterdamu dne 20. ledna. Musíme ukázat, že ulice Evropy jsou naše ulice, chceme zůstat tím, čím jsme a stojíme si za svými hodnotami a nechceme být islámem kolonizováni. Evropa patří nám!

Geert Wilders je členem nizozemského parlamentu a vůdce holandské strany pro svobodu (PVV) v Nizozemsku.

Z anglického originálu přeložil Mike

Pro další podobné články navštivte českou verzi Gatestone institutu




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Pepa
19. 12. 2017 14:08
Je mi 28 let a došel jsem k závěru,že islám.radikalismus je zhouba evropských států,včetně české republiky.EU je nanic,stačí mi otrocké montovny a rozdíly ve mzdách u nás a v Německu.Merkel se chová jako Hitlerfašistka.Jsme jediní,co prodali i vodu.Rabují náš stát,vypumpovali banky,cizinci chtějí dál rabovat naše zdroje,které patří pouze nám,občanům české republiky a nikomu jinému.Fašistka merkelbába nás oblbuje,jako oblboval Hitler.Ničí naši KULTURU a posílá cizí nájezdníky zblblé náboženstvím,které tu nepatří. Proto jsem se rozhodl v případě potřeby vést odboj a vést něco,co dělali naši prarodiče,třeba i Partizánský odpor.Budu likvidovat islámce a cizince,co tu nepatří a nikdy patřit nebudou.Stanu se partizánským bojovníkem.Pryč s novým EU fašizmem,pryč s nájezdníky.Zvítězí Vlastenectví a spolupráce mezi našimi sousedy.NE FAŠIZMU Z BRUSELU.

Vložit komentář: