EpShark

Die Zeit: Politika Merkelové je "finančně, morálně a kulturně neospravedlnitelná"

26. 11. 2017



Reinhard Merkel (nemá nic společného s Angelou Merkelovou), bývalý šéfredaktor německého denníku Die Zeit, silně kritizoval přistěhovaleckou politiku Angely Merkelové a označil ji za "finančně, morálně a kulturně neospravedlnitelnou".

V redakčním sloupečku tenhle bývalý šéfredaktor říká, že částka 300 miliard eur, kterou by stávající politika migrace a otevřených hranic měla stát Německo v průběhu příštího desetiletí, by byla "mnohem lépe investována v chudých zemích odkud migranti pocházejí".

Argumentuje tím, že milionům lidí, kteří se rozhodli zůstat v chudých zemích, by se mohlo pomoci lépe, pokud by tyto peníze byly vynaloženy přímo v jejich zemích, a tak by bylo možné pomoci více lidem, protože hodnota peněz by mohla koupit více v méně rozvinutých zemích.

Reinhard nazval současnou politiku Angely Merkelové "poblouzněním" , že "chce dělat dobro, přitom vytváří zlo".

Jeho řešením je snížit přistěhovalectví migrantů postižených chudobou na nulu a využít miliardy, které by byly ušetřeny investováním přímo do třetího světa.

Pan Merkel také navrhuje, aby uprchlíkům bylo od začátku jasně řečeno, že se budou muset vrátit domů, když válka skončí, protože tam budou potřební, aby pomohli obnovit zničené země.

Také říká, že muslimové s ultrakonzervativním pozadím se velmi zřídka integrují do liberálních společností a že politici "mají přestat říkat lidem", že masová migrace je pro ně příležitostí.

Trhliny se tak konečně začínají projevovat i v Německu. Můžeme očekávat, že více lidí bude proti Merkelové a její politice, jak bude její pozice pomaly slábnout. Každopádně ze škod napáchaných Merkelovou se bude Evropa vzpamatovávat ještě dlouho.

Mike

Zdroje: Westmonster , Welt




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: